Diari Més

Fausto Tienza i Pedro acceleren per jugar contra el Valencia Mestalla

Són els únics lesionats del Nàstic que podrien reaparèixer

Fausto Tienza, durant el Nàstic-Lleida Esportiu.

Fausto Tienza i Pedro acceleren per jugar contra el Valencia MestallaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a sis futbolistes grana es van perdre aquest passat diumenge el Castellón-Nàstic, que va acabar amb derrota dels de Toni Seligrat per un ajustat 3-2. D’aquests sis, dos podrien tornar a l’acció aquest diumenge quan, a partir de les dotze del migdia, els tarragonins rebran la visita del Valencia Mestalla, en un altre duel de vital importància per a allunyar-se de la part baixa de la taula classificatòria.

Un és Fausto Tienza, que arrossegava molèsties des del partit contra el Lleida Esportiu (1-1) al Nou Estadi, està treballant per a poder reaparèixer i fer-ho en cinc dies, davant dels valencians. El centrecampista arribat durant aquest mercat d’hivern va patir una lesió fibril·lar en el soli extern de la cama esquerra. La baixa prevista era d’uns deu dies, amb què té números per a poder rebre al Mestalla, en un duel per al qual l’equip el necessitarà.

El retorn de Tienza suposaria aire fresc per a un centre del camp en el qual actualment Fausto Tienza i Javi Márquez en són els únics inquilins. Quan se li va acabar la benzina a Márquez a Castàlia, va entrar en el seu lloc Pol Domingo i va ser Jesús Rueda qui va avançar la seva posició per a ocupar la medul·lar. Amb Fausto Tienza disponible, no serien necessaris tants trenca-closques.

L’altre que pot tornar és Pedro Martín, que s’està recuperant d’una lesió fibril·lar a la cama dreta, i apunta a la convocatòria de diumenge. De més llarga durada són les lesions que pateixen David Goldar (esquinç de grau 2-3 en el turmell dret), Brugui (esquinç i edema ossi en el genoll dret), Pol Prats (tenotomia isquiotibial) i un Javier Ribelles que no jugarà aquesta temporada, en haver patit una fractura d’estrès del cinquè dit del peu esquerre sense haver debutat amb la samarreta grana. No apareixen com a lesionats Cheickh i Thomas Amang, que tampoc van entrar a la darrera convocatòria, encara que no hi ha indicis que apuntin que estiguin en el dic sec.

tracking