Diari Més

El filial del Nàstic centra totes les mirades de la banqueta del duel a Castàlia

Fins a sis jugadors de la Pobla, presents

Pol domingo, durant un partit amb el Nàstic

El filial del Nàstic centra totes les mirades de la banqueta del duel a CastàliaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dels divuit futbolistes convocats per Toni Seligrat aquest diumenge per disputar el Castelló-Nàstic, fins a sis eren del filial. O sigui, que un terç dels jugadors que van entrar a la llista, eren integrants del CF Pobla de Mafumet.

Entre les lesions de Fausto Tienza, Pedro Martín, Brugui, David Goldar, Javier Ribelles i Pol Prats i les absències, que es produeixen en moltes ocasions, de Cheickh i Thomas Amang, Seligrat no tenia pràcticament efectius del primer equip.

Concretament, dotze. Contra el Castelló, en van jugar onze i l’únic que va romandre a la banqueta va ser un Ferran Giner que va acabar entrant a la segona meitat, sent el primer canvi de Seligrat.

A la banqueta esperaven el porter Arnau Riera, els laterals Cardona i Caballero (que debutava en convocatòria amb el primer equip), el central Pol Domingo, el banda Guiu i el mitja punta Sergio Montero. Domingo i Guiu, habituals en els plans de Seligrat, van ser els dos homes escollits, però tots els problemes amb les lesions i les futures sancions de jugadors que aniran acumulant targetes tornaran a obrir, segurament, novament la porta del primer equip a joves de la pedrera.

tracking