Diari Més

L'Ibiza expulsa els aplegapilotes que van cridar «immigrant» al porter de l'Sporting B

Els joves van penjar un vídeo a les xarxes socials amb la samarreta de Christian Joel

Christian Joel en un entrenament amb el filial de l'Sporting.

L'Ibiza expulsa els aplegapilotes que van cridar «immigrant» al porter de l'Sporting BReal Sporting

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ibiza ha decidit expulsar als aplegapilotes que van enviar un vídeo amb missatges racistes a Christian Joel, porter de l'Sporting B que va visitar la illa per disputar el duel corresponent a la jornada 26 de Segona B. En aquestes imatges els joves criden «immigrant» al porter del conjunt asturià.

Davant aquesta situació, l'Ibiza ha actuat de manera rotunda i ha decidit expulsar de l'acadèmia a aquests aplegapilotes que van enviar aquest missatge racista. Des de l'entitat eivissenca afirmen que «com no podia ser d'una altre manera, el nostre club expulsarà a aquests nois de manera fulminant», i afirmen que «l'Ibiza és una entitat esportiva formada per persones de procedències, llengues i creencies molt diferents», i afegeixen que «en aquesta casa treballem perquè el futbol sigui un punt de trobada i un lloc de convivència en el qual, evidentment, aquesta mena de comportaments han de ser perseguits, denunciats i eliminats d'arrel». A més, des del club asseguren que ja s'han posat en contacte amb el club i el jugador per disculpar-se.

Christian Joel va denunciar aquesta acció a través del seu compte personal de Twitter en el qual va adjuntar el vídeo que va rebre a través d'Instagram, on es poden identificar els menors de l'Ibiza.

tracking