Diari Més

Seligrat: «El Castellón estarà molt motivat però nosaltres demostrarem que tenim un nivell altíssim»

Sobre la lesió de Javi Màrquez ha indicat que «és cert que amb ell al camp algunes situacions del partit ens fan molt millors»

L'entrenador del Nàstic durant la roda de premsa.

Seligrat: «El Castellón estarà molt motivat però nosaltres demostrarem que tenim un nivell altíssim»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, ToniSeligrat, ha comparegut en roda de premsa, prèvia a l'enfrontament que disputarà l'equip grana aquest diumenge a les 17 hores aCastàlia.

Seligratha parlat sobre la lesióJaviMàrquezi ha assegurat que «els conceptes de l'equip són els mateixos. És cert que amb ell al camp algunes situacions del partit ens fan molt millors», ha puntualitzat. Al partit de diumenge contra el Lleida el joc grana va treure a la llum una de les mancances d'aquest equip, la capacitat de generar jugades ofensives i la dependència deJaviMárquezen aquestes tasques.

Pel que fa al matx d'aquest diumenge contra elCastellón,Seligratha posat èmfasien què«es tracta d'un partit moltmotivant», ja que elCastàliapromet ser tot un infern pels jugadors granes. Pel que fa al rival, el tècnic ha apuntat que «elCastellónestarà molt motivat per l'afició i la ciutat que té darrere, però nosaltresanem a demostrarque, igual que ells, tenim un nivell altíssim».

FinalmentSeligratha alertat del perill d'un rival com aquest que «només ha perdut un partit a casa» motiu pel qual l'equip «està en confiança màxima». «Serà un partit molt semblant al de Cornellà per expectatives, però molt diferent respecte l'estadi i el terreny de joc», ha conclòs.

tracking