Diari Més

Pedro Martín, dues setmanes 'ko'

El davanter es va lesionar dimecres i és baixa aquest diumenge a casa i el pròxim a Castelló

Pedro Martín en el partit contra l'Hércules al Nou Estadi.

Pedro Martín, dues setmanes 'ko'Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro Martín es perdrà els dos pròxims partits amb la samarreta del Gimnàstic de Tarragona per lesió. El davanter va notar unes molèsties durant l'entrenament d'aquest dimecres que l'han obligat a parar i no podrà jugar ni aquest diumenge al Nou Estadi contra el Lleida Esportiu ni el pròxim, a Castàlia davant del Castelló.
La baixa de Pedro Martín suposa tot un contratemps, ja que l'equip grana no va precisament sobrat de futbolistes, i menys encara en una davantera on Gerard Oliva, Fran Carbia i Jonathan Pereira queden com a úniques opcions per a un Toni Seligrat que no podrà repetir l'onze del passat diumenge a Cornellà. I és que Amang, una altra de les opcions per la punta d'atac continua amb les molèsties físiques que no el permeten estar al 100%.

Aquesta lesió de Pedro la podria aprofitar Jonathan Pereira per a reivindicar-se i demostrar que ha vingut a Tarragona per tenir un paper important i no per estar a la banqueta mirant els partits. Seligrat haurà de plantejar si aposta per Carbia al costat d'Oliva o si ho fa pel gallec, deixant al tarragoní en banda.

tracking