Diari Més

El juvenil del Vila-seca guanya al Barça B i confirma el bon moment

El conjunt dirigit per Loren Cozar lluita per assolir la permanència a Nacional i va derrotar el líder de la lliga per dos gols a zero

Els jugadors i cos tècnic del Vila-seca celebrant la victòria contra el Barça B per dos gols a zero.

El juvenil del Vila-seca guanya al Barça B i confirma el bon momentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El juvenil del Vila-seca va aconseguir la victòria contra el Barça B, líder del grup 7 de la Lliga Nacional juvenil, amb el resultat de 2 a 0. Aquesta victòria confirma el bon moment pel qual estan passant els jugadors vila-secans després de guanyar tres dels quatre partits que s’han disputat enguany.

«L’actitut dels nois va ser de 10, per guanyar al Barça s’ha de tenir aquesta actitud, que les coses que es plantegen surtin bé i que ells tinguin poc encert, i es va complir tot», explica Loren Cozar, entrenador del juvenil del Vila-seca, qui afegeix que «a diferència d’altres vegades, vam sortir pel gol i al minut 8 vam posar-nos per davant». El més normal en els equips més humils és que, quan es juga contra el Barça, l’equip faci una gran tasca defensiva per arribar als minuts finals amb l’empat a zero, de fet, això és el que va fer el Vila-seca en els partits anteriors contra els blaugrana, tal com explica Cozar, però diumenge van decidir ser valents i els va sortir a la perfecció. «Els nois van continuar igual de bé i al minut 18 vam aconseguir posar-nos 2-0, amb aquest resultat, els jugadors del Barça estaven més nerviosos, perquè no estan acostumats a anar perdent, i la veritat és que pràcticament no ens estaven arribant a l’àrea», argumenta el tècnic del Vila-seca, qui afegeix que «vam acabar la primera meitat amb la sensació que estava més a prop el 3-0 que no pas el 2-1».

Com és normal, els vila-secans van patir en algun tram del partit quan els visitants van gaudir d’algunes ocasions de perill, però l’entrenador del Vila-seca assegura que «vam guanyar moltes lluites individuals i teníem controlades les centrades a l’àrea, que era el que ens preocupava».

«Ho vam passar malament»

Aquesta victòria omple de moral un equip que a principis de temporada va viure moments complicats. «Hi va haver trams on ho vam passar malament, a l’estiu van venir 18 jugadors nous, tots ells molt bons i que venien de ser importants en els seus equips i, al començament, se’ls feia complicat entendre que aquí no eren indiscutibles, que anaven entrant i sortint de l’equip titular i de les convocatòries», explica Loren Cozar, qui afegeix que «a més, els resultats no ajudaven gens a millorar la situació».

«Ara feia dos mesos que estàvem jugant molt bé, cometíem els errors mínims i només ens faltava aquella mica de sort per guanyar, els nois estaven entrenant cada setmana molt bé», admet Cozar, qui assegura que «la victòria de la setmana passada contra el Cerdanyola ens va donar molta força, a la lliga vam ser molt temps els últims classificats i la millora dels últims mesos estem veient que cada vegada va a més».

L’objectiu del club no és altre que mantenir la categoria, on aquesta és la segona temporada en tota la història del club que hi són, i, de moment, van per bon camí. El Vila-seca ocupa la primera posició de descens, però empatat a punts amb el Bellvitge, ja en places de permanència. La victòria contra els blaugrana els va permetre pujar una posició.

tracking