Diari Més

Brugui estarà un mes de baixa per un esquinç de grau I al genoll dret

La lesió que va patir diumenge ha quedat en un ensurt i el futbolista reapareixerà més aviat del que es temia

Brugui en el partit contra l'Ejea disputat al Nou Estadi on va provocar un penal a favor dels grana.

Brugui: «Les sensacions han canviat i ara controlem millor els partits»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no va acabar amb bon regust el partit de diumenge contra l’Ebro tot i que van guanyar contundentment per 4 gols a 1. Els integrants del club tarragoní, jugadors, cos tècnic i directius, estaven molt pendents de la lesió d’un futbolista que ha esdevingut crucial des de començaments de temporada, Roger Brugué, Brugui. El futbolista grana va patir una lesió de genoll enmig del partit i es temia el pitjor però ahir tothom va respirar tranquil quan el pronòstic és un esquinç de grau I del lligament creuat anterior del genoll dret i un edema ossi que el tindrà apartat dels terrenys de joc durant un mes.

Afortunadament, pel futbolista i també pel club, les primeres previsions no s’han complert, ja que es pensava que el jugador s’hauria pogut trencar els lligaments creuats, fet que hauria provocat que es perdés el que resta de temporada. Brugui es va lesionar aquest diumenge contra l’Ebro en el partit que va tenir lloc al Nou Estadi. El futbolista va saltar per pugnar per una pilota aèria amb un rival i, en caure, va trepitjar malament i va ser on va notar un fort dolor al genoll dret. El joc va continuar amb Brugui estès a terra demanant assistència mèdica, la qual no va entrar al terreny de joc fins que el rival va tirar la pilota fora perquè poguessin atendre’l.

El metge grana Carles Hernández va avisar a Seligrat que el jugador havia de ser substituït, no va dubtar-ho ni un segon. Brugui va sortir del camp quan encara no s’havia disputat ni la primera mitja hora del partit, ajudat pels dos metges, ja que no podia caminar amb normalitat. El futbolista estava destrossat i el Nou Estadi va dedicar-li una sonora ovació, sabent que un dels seus millors futbolistes podria perdre’s el que resta de temporada i mostrant-li d’aquesta manera tot el seu suport.

Una vegada conegut que la lesió el tindrà fora del terreny de joc només un mes, Brugui va mostrar-se molt content a través de les xarxes socials, on va publicar que «a vegades, la vida et demostra que sap ser justa, et demostra que tot esforç té recompensa i rebre aquesta notícia és una d’elles», i va sentenciar que «tot pintava molt malament i al final no ha estat el pitjor». Així doncs, si els pronòstics es compleixen, Seligrat només perdrà un dels futbolistes més importants en les pròximes quatre jornades i podria reaparèixer contra La Nucía, tot i que tenen clar que no tindran cap pressa i esperaran que es recuperi plenament.

tracking