Diari Més

El Valls s'emporta el derbi contra el Catllar amb un resultat «injust»

Els entrenadors dels dos conjunts admeten que el Catllar va merèixer més gràcies a una segona part dominada pels grocs que no van materialitzar

Els vallencs van marcar en el primer i el darrer minut de la primera meitat per encarrilar el duel.

El Valls s'emporta el derbi contra el Catllar amb un resultat «injust»UE Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Valls es va endur el derbi tarragoní de Primera Catalana contra el Catllar per 1 gol a 2, un resultat «injust» pels dos entrenadors però que enfila als vallencs fins a la tercera posició en solitari, a cinc punts del segon classificat, el Santboià, que ocupa la plaça de promoció d’ascens a Tercera.

El partit va començar amb un gol molt matiner del Valls. Encara no s’havia complert el primer minut del matx i Joan Torné va aprofitar una centrada al segon pal per avançar els visitants. «Cada setmana plantegem diversos escenaris, ens preparem per als partits, però al final fins que no s’assenten al terreny de joc poden haver-hi errors», argumenta Àlex González, entrenador del Catllar, qui afegeix que «en una despistada, un error de marca, ens van marcar el primer gol».

Per a Joan Antoni Pallarès, tècnic del Valls, la primera meitat no va tenir gaires ocasions, però «vam estar molt còmodes controlant la possessió del partit». Una de les poques ocasions d’aquests primers 45 minuts va acabar amb gol del Catllar, però la jugada va quedar invalidada per fora de joc. L’altra jugada perillosa del primer temps també va acabar amb gol del Catllar, però en pròpia porteria. Raul González va intentar allunyar una centrada a l’àrea en l’últim minut de la primera part, però la pilota va acabar entrant al fons de la porteria.

Els vallencs van aconseguir dos gols molt importants en la primera meitat, un en el primer minut, condicionant així aquest període, i el segon, en l’últim, deixant enfonsat d’aquesta manera al Catllar de camí als vestidors. A la represa, els locals van sortir més endollats i van aconseguir escurçar distàncies en el primer minut d’aquest temps. Jhon Breyner va rematar de cap una centrada des de la banda esquerra d’Ignasi Abelló per a esperançar als seus ben aviat.

Només van faltar gols

En aquest segon temps, el dominador va ser un Catllar que, tot i disposar de bones ocasions, no va aconseguir materialitzar-les i va acabar caient de manera «injusta» en el derbi tarragoní. «El partit va tenir dues parts molt diferenciades, la primera vam tenir el control nosaltres i, a la segona, vam fer un pas enrere i el Catllar va tenir més ocasions, el més just hauria estat l’empat», sentencia Pallarès. En la mateixa línia, González explica que «vam fer una de les millors segones parts de tota la temporada, però ens va faltar materialitzar», i afegeix que «és una mica el que ens va passar en l’anterior duel contra el Vista Alegre, que la segona part també vam ser superiors però vam acabar perdent». «No és un resultat just, ho va dir també l’entrenador rival, però això no et dona punts», lamenta González, qui espera que, «contra el Viladecans, puguem certificar aquesta millora dels dos últims partits i fem 90 minuts bons en comptes de 4 o 60, i així segur que guanyem». El Viladecans ocupa la posició de promoció de descens a Segona Catalana i té 10 punts més que el Catllar, que buscarà la victòria per seguir confiant en la permanència.

Per la seva banda, el Valls, tot i ser tercer, no mira la classificació i Pallarès assegura que «els 15 partits que ens queden són finals per assolir l’objectiu, que no és cap altre que la permanència», tot i que no descarta intentar alguna cosa més un cop complert l’objectiu. El pròxim partit seu serà contra el Martorell, 13è.

tracking