Diari Més

L'Albacete destitueix el tarragoní Ramis

El club manxec encadenava tres partits perdent i nou sense guanyar

Luis Miguel Ramis va ser escollit millor entrenador de Segona la temporada passada.

L'Albacete destitueix el tarragoní RamisAlbacete Balompié

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'AlbaceteBalompiéha comunicat aquest dilluns que ha pres la decisió de prescindir dels serveis del seu entrenador, l'exgrana Luis MiguelRamis, que ha estat motivada per la «irregular marxa esportiva de l'equip en els últims mesos».

En una nota de premsa, el club ha comunicat el cessament deRamis, que ha estat entrenador de l'Albacete des de juny de 2018, i també del seu equip de treball format per José Gil, IvánMadroñoi Miguel Ángel Fernández.

L'Albacete ha agraït l'«entrega, professionalitat i gran feina d'un cos tècnic, liderat perRamis», que la campanya passada va aconseguir «inscriure el seu nom en la història» d'aquesta entitat.

La destitució arriba després que l'Albacete perdés aquest diumenge davant l'Oviedo, en la qual ha estat la tercera derrota consecutiva i la novena jornada sense guanyar del quadre blanc.

El seu últim triomf es va produir el passat 16 de novembre, quan va guanyar a domicili al Saragossa (0-1), amb un gol d'Eddy Silvestre.

El club ha lamentat en la nota que hagi hagut de prendre aquesta decisió, que ha estat motivada «per la irregular marxa esportiva de l'equip en aquests últims mesos» en què després d'haver sumat només tres dels últims vint-i-set punts en joc, ha abocat al conjuntmanxec als llocs de descens.

D'aquesta manera es posa fi a l'etapa del tècnic tarragoní i el seu equip de treball, format per José Gil, IvánMadroñoi Miguel Ángel Fernández, en el Carlos Belmonte, que van agafar les regnes de la primera plantilla al juliol de 2018.

Des de l'AlbaceteBalompiéhan destacat que volen agrair «el paper d'un cos tècnic, liderat perRamis, que la campanya passada va aconseguir inscriure el seu nom en la història de la nostra entitat» que li va portar a disputar els play-off d'ascens davant el Mallorca, en una semifinal en la qual l'equipmanxec va quedar eliminat.

L'equip entrena avui a la Ciutat Esportiva, a partir de les 17.00 hores, en una sessió que serà dirigida per FranNoguerol, membre de la Secretaria Tècnica del club.

tracking