Diari Més

Fiscalia arxiva la investigació sobre les actes notarials de la FCF

Es va denunciar que l’entitat va manipular les Assemblees Generals els anys 2014 i 2015

Imatge d'arxiu d'una Assemblea General Ordinària.

Fiscalia arxiva la investigació sobre les actes notarials de la FCFFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha conegut avui que la Fiscalia ha decidit arxivar la investigació sobre la validesa de les actes notarials de les Assemblees Generals Ordinàries de 2014 i 2015, que va publicar un mitjà de comunicació l’any 2016, «de manera interessada». «Ha quedat desmentida aquesta suposada mala praxi, en no apreciar-se indicis de cap tipus de delicte», celebren des de la federació.

Aquest cas va sortir a la llum el 2016 i es denunciava que l’FCF havia manipulat les darreres Assemblees Generals a través d’un sistema organitzat de falsificació de documents per obtenir més vots favorables les protestes de la junta directiva. La informació va sortir en període d’eleccions a l’entitat, és per això que des de l’FCF es considera que va publicar-se de manera «interessada».

Arxivada la denuncia de Gavà

«Aquesta és la segona vegada en un termini de quinze dies que les autoritats competents arxiven una informació esbiaixada, que tenia com a objectiu de desprestigiar la feina que duu a terme la Federació Catalana de Futbol i la seva Junta Directiva», comuniquen des de l’FCF, des d’on detallen que el passat 13 de gener, la Federació Catalana de Futbol també va tenir coneixement que el jutjat número 2 de Gavà va arxivar, per no apreciar cap tipus de delicte, una denúncia anònima que va rebre del president del CF Gavà, Iván Carrillo.

«El Sr. Carrillo no només va enviar aquesta ‘denúncia anònima’ als clubs catalans, plena de falsedats i dades personals -qüestió per la qual l’FCF ja ha interposat una querella criminal-, sinó que, durant la roda de premsa que va oferir el passat dijous 16 de gener, va voler emparar-se en aquesta investigació de la policia judicial, avui arxivada, per continuar amb la seva campanya de calumnies», denuncien des de la federació.

«L’FCF, com a pionera de les federacions esportives del país, reitera el seu compromís amb la bona governança, la transparència i l’estricte compliment de la legalitat», remarquen en un comunicat.

tracking