Diari Més

Petcoff marxarà traspassat al Logroñés i Lolo Plá es queda sense dorsal

Romain Habran sortirà cedit del Nàstic

Damián Petcoff, en el Nàstic-Llagostera

Damián Petcoff, en el Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Damián Petcoff té les hores comptades al Nàstic. El futbolista marxarà al Logroñés, líder del grup dos de Segona Divisió B. Els dos clubs estan acabant de lligar els fils pendents però el migcampista argentí, que estava suspès de sou i feina, acabarà la temporada al Logroñés en una operació que deixarà diners a Tarragona. El Nàstic traspassarà a Petcoff en un acord per objectius, que deprendran dels partits que disputi l’argentí i de la posició que assoleixi l’equip a final de temporada, entre altres conceptes.

Un altre dels futbolistes que tenia tots els números de sortir és Lolo Plá, tot i que aquest es quedarà a Tarragona. L’entitat grana no ha aconseguit que el futbolista marxi i ha decidit deixar-lo sense dorsal i, per tant, sense fitxa fins a final de temporada perquè aquesta la pugui aprofitar un altre futbolista.

Finalment, la tercera plaça que els tarragonins necessitaven alliberar, serà la que deixarà Romain Habran a qui el club està buscant una sortida en forma de cessió. Amb aquestes tres baixes, els últims fitxatges, Fran Carbia, Jesús Rueda i Fausto Tienza ja podran ser inscrits amb el Nàstic.

tracking