Diari Més

Handbol

Tarragona rebutja acollir el Mundial femení d'handbol

L'Ajuntament veu innecessari assumir el cost de 500.000 euros per acollir l'esdeveniment

Un partit de la selecció espanyola femenina

Tarragona rebutja acollir el Mundial femení d'handbolEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha rebutjat acollir el Mundial femení d'handbol que havia de disputar-se l'any vinent. El motiu és que el consistori veu innecessari gastar-se ara 500.000 euros per acollir aquest esdeveniment esportiu. Tarragona era una de les sis seus on s'havia de disputar el Mundial, juntament amb Granollers, Barcelona, Badalona, Castelló i Lleida, tot i que aquesta darrera també ha renunciat a acollir l'esdeveniment.

Per la seva banda, el PSC, principal partit a l'oposició lamenta que el govern municipal d'ERC i els Comuns hagin renunciat a que Tarragona sigui seu del Mundial i els titlla de «covards». «El model esportiu d'aquesta ciutat ha de canviar en quant a la capacitat de gestionar grans esdeveniments, amb aquestes infraestructures Tarragona hauria de ser una capital esportiva», explica el regidor socialista, Berni Álvarez.

El regidor titla d'«excusa fàcil» el cost econòmic del cànon de l'acte per la renuncia al Mundial i detalla que «el que s'hauria de fer és implicar als teixits empresarials, industrials i comercials de la ciutat, perquè els costos per a la població siguin mínims i el retorn seria molt bo per la creació de llocs de treball, l'enfortiment del moviment de voluntariat i, sobretot, la marca Tarragona». A més, Álvarez denuncia la pèrdua d'oportunitat d'obrir a la ciutadania el Palau d'Esports, una instal·lació que actualment està tancada.

tracking