Diari Més

Sergio Gil, Fran Carbia i Jesús Rueda donaran per tancada la plantilla grana

El Nàstic necessita donar sortida a tres futbolistes per poder donar d’alta a les tres darreres incorporacions del mercat d’hivern

Gil va arribar a l'estiu a l'Extremadura però només ha disputat 12 partits.

Sergio Gil i Fran Carbia seran els pròxims en arribar al NàsticExtremadura UD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja té els tres futbolistes que donaran per tancat el capítol d’altes d’aquest mercat d’hivern que, en total, acabarà sumant un total de cinc moviments, sense comptar les sortides. Aquests tres jugadors que arribaran en les pròximes hores a Tarragona són Sergio Gil, Fran Carbia i Jesús Rueda i, d’aquests, els dos primers ho faran en forma de cessió fins a final de temporada, mentre que Rueda arribarà lliure després de desvincular-se de l’Extremadura.

El nom de Fran Carbia està sobre la taula tarragonina des que es va obrir el mercat de fitxatges i, de fet, club i jugador tenien aparaulada la seva arribada des de fa temps però estava pendent que es produís una sortida per poder desembarcar a terres tarragonines provinent de l’Ibiza. L’atacant, que pot desenvolupar-se tant de davanter com d’extrem, no està comptant amb gaires minuts al club eivissenc i, és per aquest motiu, que les tres parts involucrades han vist amb bons ulls la seva cessió. Carbia ja coneix bé l’entitat, ja que es va formar al futbol base del Nàstic, i també coneix bé a Sergi Parés, amb qui va coincidir al CF Reus. De fet, el Nàstic espera recuperar aquell futbolista que tantes alegries va donar a l’afició roig-i-negre convertint-se en una peça clau en l’ascens del CF Reus a Segona Divisió A.

Amb l’arribada de Carbia, el club completa les posicions ofensives amb un jugador que aportarà més competitivitat a les bandes, fins ara ocupades per Brugui i Pol Ballesteros, però també als davanters, Oliva i Pedro. Una altra de les posicions que el club volia reforçar en aquest mercat era el mig del camp, de fet, era la zona més necessitada i, amb Sergio Gil, seran tres els futbolistes d’aquesta demarcació que han arribat a Tarragona. El fitxatge de Miranda va ser un gran encert i des del primer dia ha agafat el timó de l’equip i s’ha erigit com a líder dins del camp. Amb ell, la posició de migcampista defensiu ha quedat ben cobert i, si no fos per la lesió, de ben segur que Ribelles hagués estat un complement perfecte a Miranda i Javi Márquez.

Necessitat urgent

La lesió de Ribelles i l’exclusió de l’equip de Viti i de Petcoff, ha fet que el club busqués un migcampista organitzador, ja que Márquez s’havia quedat sol en aquest rol i, la lesió contra el Llagostera, ha fet més evident aquesta necessitat. Per ocupar aquest rol, en les pròximes hores arribarà a la ciutat Sergio Gil, procedent de l’Extremadura i, de la mateixa manera que Carbia, ho farà en forma de cessió. Gil s’ha format al planter del Zaragoza i va estar dues temporades al Lugo abans de fitxar per l’Extremadura aquesta temporada. Enguany, Gil ha disputat un total de 12 partits amb el conjunt extremeny i club i jugador han acordat la seva cessió al Nàstic per a veure si el futbolista, de només 23 anys, continua progressant.

Finalment, la tercera peça que tancarà el capítol d’altes en aquest període de fitxatges és Jesús Rueda, que també arriba procedent de l’Extremadura, igual que Gil i que, a l’estiu, Perone. A diferència d’ells, Rueda arribarà lliure a Tarragona després que el cap de setmana passat es desvinculés de l’Extremadura. Rueda completarà la posició de centrals que, amb la tornada de Goldar a l’eix de la defensa, permetrà a Seligrat escollir entre quatre futbolistes, David Goldar, Juan Rodríguez, Pol Domingo i Jesús Rueda. El central extremeny, aquesta temporada només ha disputat quatre enfrontaments i el seu rendiment ha estat tant baix amb l’Extremadura que el club va decidir desprendre’s del futbolista. Ara, el Nàstic confia que el central recuperi el nivell mostrat fa anys al Valladolid i el Córdoba. Els tarragonins necessiten ara donar sortida a tres futbolistes per poder donar d’alta a aquestes incorporacions. D’ells, sembla que Giner podria posar rumb al Salamanca o l’Orihuela, tot i que el Pontevedra també s’ha interessat per ell.

tracking