Diari Més

Futbol Sala

Carles Saladié fitxa pel Peñíscola de la Lliga Nacional de Futbol Sala

El tivissenc es convertirà en el primer futbolista de la demarcació a jugar a la màxima categoria

Carles Saladié en la seva presentació amb el Peñíscola, club amb qui firma per quatre temporades.

Carles Saladié fitxa pel Peñíscola de la Lliga Nacional de Futbol SalaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servigroup Peñíscola ha fitxat el tivissenc Carles Saladié que fins ara militava al Salou FS, que competeix al grup tercer de Segona Divisió B. L’ala de només 19 anys fa així un salt de dues categories, ja que el Peñíscola juga a la Lliga Nacional de Futbol Sala, la primera divisió. A més, es converteix en el primer jugador de la demarcació de Tarragona que jugarà a la màxima categoria estatal del futbol sala.

Saladié firma un contracte pel que resta de temporada i quatre campanyes més i es converteix en la primera incorporació del club valencià en aquest mercat d’hivern, cobrint així una de les dues vacants que han quedat lliures amb les baixes per lesió de dos futbolistes. El futbolista tivissenc explica a Diari Més que una de les claus del seu fitxatge per aquest club ha estat que «sóc un jugador jove amb qualitats per poder ajudar a l’equip o aportar alguna cosa», de fet, Saladié encara és juvenil de tercer any. El Peñíscola feia temps que seguia el rastre d’aquest futbolista, ja que com va comentar el director esportiu de l’entitat, Álex Catalán, el dia de la seva presentació, «l’hem estat seguint tota la temporada», i el mateix director esportiu va agrair al club salouenc les «facilitats» pel fitxatge de Saladié per formar part de la primera plantilla del Peñíscola.

El fitxatge de Saladié no va fer-se oficial fins a la setmana passada, però ell ja va entrenar amb el Peñíscola i va veure partits del seu nou equip en les darrere setmanes. En l’acte de presentació, el tivissenc va destacar que «he vist pocs equips defensar tan bé com ho fa el Peñíscola», i sobre el seu nou entrenador va detallar que «tàcticament en sap molt, espero aprendre molt amb ell».

En declaracions a aquesta redacció, Saladié afirma que «estic molt content de poder formar part d’aquest gran equip, gaudiré molt i espero poder ajudar al màxim l’equip». Amb tot, és conscient que «toca adaptar-se al ritme que porten els jugadors i els equips d’aquesta divisió, ja que és la màxima categoria del futbol sala i aquí entren molts aspectes a dominar». Saladié ocupa la posició d’ala i és un futbolista amb molta projecció, molt fort físicament i que pot jugar com ala ofensiu, defensiu i també de tanca. Tot i això, Saladié va confessar en la seva presentació que «soc bo en l’u contra u, però he de treballar i millorar en l’àmbit defensiu».

«Durar molts anys»

Saladié acaba d’arribar a la màxima categoria del futbol sala, on competirà amb clubs com el Movistar Inter, el Barça o El Pozo entre d’altres, és per això que ell espera «durar molts anys en aquesta màxima categoria i any rere any aprendre més sobre aquest bonic esport».

El tivissenc arriba al Peñíscola després de despuntar en la primera fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 19 amb Catalunya, amb diverses actuacions destacades tot i l’eliminació del seu equip. Ara haurà d’adaptar-se a la màxima categoria estatal del futbol sala en un equip que es troba en una zona tranquil·la de la classificació. El Peñíscola ocupa l’onzè lloc amb 21 punts, deu per sobre del descens a Segona i a tres de la primera plaça del play-off per la disputa el títol de lliga, ja que després de la fase regular, els vuit primers classificats disputen la fase final per aconseguir la lliga.

tracking