Diari Més

Toni Seligrat: «L'equip ha millorat amb Fran Miranda i Pol Domingo»

El tècnic té ganes que es tanqui el mercat d’hivern i també que arribin més jugadors

Seligrat a la banqueta del Nou Estadi.

Seligrat: «Hem de millorar l'equip sencer»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat s’ha mostrat pletòric amb aquest punt que han aconseguit els grana contra l’Andorra perquè «ha estat molt treballat» i més tenint en compte el camp i el rival contra qui s’ha aconseguit.

«No és casualitat que portem tres partits sense encaixar gol, l’equip ha millorat amb Fran Miranda i Pol Domingo», ha explicat el valencià, que ha argumentat que «donen un plus de nivell defensiu, de força i de caràcter, i l’equip ho nota».

Seligrat ha detallat que «m’agrada molt treballar per guanyar i hem de guanyar defensivament i ofensivament, però portàvem una trajectòria i un nivell defensiu molt negatiu», i ha afegit que «tots som conscients que havíem de millorar això, i en això estem, fem moltes coses per no encaixar i no perdre, però també per guanyar i millorar, de mica en mica anirem a més».

En aquesta línia, l’entrenador grana afirma que «aquesta setmana acabarem un mes complicat a nivell de baixes i de situació esportiva, fa quatre setmanes estàvem en descens», i ha afegit que «dels quatre partits, tres eren fora, dos d’ells contra Llagostera i Andorra que ens havien guanyat a casa, i crec que l’equip ha tret aquest mes amb nota». Seligrat tampoc s’ha oblidat que «hem tingut problemes amb les altes, les baixes i les lesiones, ara només queda una setmana per començar el febrer que ja se’ns acabaran esl problemes i l’equip estarà centrat en futbol, segur que ens anirà molt bé».

Sobre el mercat d’hivern, el tècnic ha confessat que «esperem que arribin els jugadors, sé que el club fa tot el possible perquè surtin els que han de sortir i entren els que han d’entrar, espero que passi». Dos dels futbolistes que semblava que abandonarien el Nàstic aquest hivern, Habran i Giner, han gaudit de minuts en el duel d’avui i l’entrenador ha justificat que «amb ells no hem tingut cap problema d’actitud, entrenen cada dia com la resta i tenen ganes d’ajudar l’equip, per raons esportives pensem que hem de reforçar l’equip i que primer han de sortir uns, però sempre hi ha màxim respecte de nosaltres cap a ells i d’ells cap a nosaltres», i ha afegit que «si tenim baixes i han de jugar, doncs els utilitzarem».

tracking