Diari Més

El Nàstic suspèn de sou i feina a Viti i Petcoff

El club deixa la porta oberta a què els futbolistes puguin marxar però pagant la totalitat que els correspon

Damián Petcoff, durant el Nàstic-Castellón.

Petcoff: «Estem fent moltes coses bé, però a la mínima la categoria et penalitza»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona s’ha cansat del cas Viti i Petcoff i, després d’apartar-los del grup i obrir un expedient disciplinari a cadascun, ahir al matí va comunicar que suspèn de feina i sou als dos migcampistes del conjunt tarragoní fins a final de temporada.

Al de Mataró l’han decidit sancionar per les reiterades faltes d’indisciplina que porta acumulant des de principis de temporada i que han esgotat la paciència del conjunt tarragoní. Fa tard a molts entrenaments i convocatòries i creuen que no s’està esforçant al màxim en les sessions del dia a dia. Això, sumat a que va arribar tard a la convocatòria del diumenge passat contra el Barça B han provocat que el club l’hagi sancionat.

Tampoc se n’ha lliurat Petcoff que es va negar a jugar el partit d’aquest diumenge contra el filial blaugrana, una situació que des de la directiva del Nàstic no van entendre i que consideren una falta molt greu, ja que per a l’entitat era un partit molt important per aixecar el vol i sortir del descens a Tercera Divisió. El futbolista es va negar perquè el club li va obrir la porta de sortida en aquest mercat de fitxatges i l’havia deixat fora de totes les convocatòries d’aquest mes de gener. A més, l’argentí va al·legar que té ofertes d’algun equip de Segona B per deixar el Nàstic.

Així doncs, tots dos futbolistes estaran suspesos de feina i sou fins a finals de temporada i se seguiran exercitant al marge de la resta de la plantilla. Això, però, podria acabar en aquest mercat d’hivern, ja que els tarragonins han deixat oberta la porta de sortida a tots dos futbolistes, això sí, no els deixarà marxar gratis. L’entitat ja els ha comunicat que si volen fer les maletes, hauran d’abonar fins a l’últim cèntim de la clàusula, per tant, si algun club està interessat en algú d’ells, ja sap que el podrà fitxar abonant la quantitat que el Nàstic demana.

Ocupen fitxes

De moment, que Viti i Petcoff estiguin suspesos de sou i feina només significa que el club s’estalvia pagar el salari a aquests dos jugadors i que cap d’ells tornarà a jugar amb els tarragonins aquesta temporada, però tots dos continuaran ocupant les corresponents fitxes si no marxen del club, tot i que la de Viti és sub 23 i això fa que el club no necessiti alliberar-lo. Així doncs, el club continua sense poder contractar a cap futbolista més fins que no s’alliberin les fitxes i la necessitat cada vegada és més evident. Amb la marxa de Perone es va aconseguir alliberar un lloc per a Miranda i completar el mig del camp, però a la vegada va fer que la defensa quedés amb un forat que és necessari cobrir. De moment ho està fent, i de manera excel·lent, Pol Domingo, però Seligrat vol un quart central per tenir més fons d’armari. Ara, amb la suspensió a Viti i Petcoff, el club necessita més futbolistes per un mig del camp que s’ha quedat només amb Márquez i Miranda, i amb el comodí de Goldar. En aquesta zona també hi ha Ribelles, però encara sense fitxa i lesionat. Així doncs, el Nàstic necessita desfer-se d’alguns futbolistes que té a la plantilla.

tracking