L'enemic està a casa (1-3)

El Nàstic s’elimina de la Copa del Rei amb dos gols en contra davant el Zaragoza

Thomas Amang va ser dels jugadors més destacables per part del conjunt tarragoní.

L'enemic està a casa (1-3)Nàstic

El Nàstic ha caigut eliminat de la Copa del Rei en la segona eliminatòria contra elZaragoza(1-3) després d'haver realitzat una bona segona meitat en la qual han aconseguit ser molt superiors al rival però sense aconseguir escurçar una distància que ells mateixos s'havien posat en contra. PrimerJuanRodríguez i desprésGoldars'han anotat en pròpia porteria en la primera meitat, posant molt complicada la remuntada que, per moments, semblava que arribava.

El partit ha començat ambels tarragoninsbuscant la porteria rival iBruguiha tingut la primera en el primer minut però l'esfèrica s'ha estavellat al lateral de la porteria defensada perRatón. Els tarragonins anaven convençuts a l'atacen cerca del primer gol però tot ha canviat en el minut 5'.Albarránha comès una falta sobreBlancoal costat de la línia de banda dreta. Des d'allà, el mateixBlancoha servit en curt la falta per aJaviRos que, amb tot el temps de món, ha centrat la pilota al primer pal onJuanRodríguez s'ha acabat marcant quan intentava allunyar l'esfèrica.

Amb el gol en contra, els grana han abaixat els braços i els leones han començat a dominar el partit amb possessions llargues amb les quals marcaven el ritme de l'enfrontament. No ha estat fins 10 minuts després que els tarragonins han reaccionat i han tornat a generar perill amb diverses centrades a l'àrea que no aconseguien rematar a porteria.Márquezha provat sort amb un xut des de la frontal bencol·locatque ha obligat aRatóna estirar-se al màxim per evitar el gol grana. El Nàstic començava a estar més a gust sobre el terreny del joc i aconseguia anivellar la diferència amb unAmangqueil·lusionavaa l'afició amb una possible remuntada, unail·lusióque ben aviat ha quedat reduïda alno-resamb un nou gol en pròpia porteria.

Kagawaha centrat la pilota des de la banda dreta iGoldar, intentant allunyar l'esfèrica, ha acabat marcant-se en pròpia porteria, tot i queJuanRodríguez l'ha tret fora, però aquesta ja haviacreuatla línia de gol. Amb el 0-2 ha acabat una primera meitat que, com ja és massa habitual en aquest equip, només els errors defensius els han condemnat.

Golàs de Ballesteros

La segona part ha començat amb un Nàstic bolcat a l'atac, buscant escurçar distànciesel més aviat possibleiSeligratha mogut banqueta posantBallesterosal lloc deMontero. En aquesta segona meitat, el partit del Nàstic ha fregat la perfecció i ha aconseguit tancar alZaragozaen camp propi buscant el gol que els posés en el partit. Les ocasions han arribat en innumerables ocasions però els grana no han aconseguit escurçar les distàncies fins al 69' amb una genialitat deBallesteros. L'extrem grana ha rebut la pilota a la frontal, tocant a banda esquerra i, des d'allà, tal com l'ha rebut, s'ha girat i ha executat un tir potent al pal llarg que ha aconseguit batre aRatónper fer embogir al Nou Estadi que veia com la remuntada era possible. Minuts abans,Seligrathavia tret del terreny de joc a Pedro iAmang, sent aquest darrer un dels millors futbolistes del partit d'avui, per donar entrada a Oliva i Pereira.

El de Riudecanyes ha començat a donar sentit a tots els atacs dels tarragonins, controlant pilotes aèries i realitzant passades a l'espai que feien encara més perillosos les ofensives del Nàstic. El conjunt deSeigratha aconseguit ser molt superior alZaragozaen el tram final del partit però, tot i disposar de grans ocasions, no han aconseguit empatar el partit i, ja en els últims 10 minuts,Papunashviliha firmat la sentència aprofitant una errada de Bernabé. D'aquesta manera el Nàstic ha caigut eliminat de la Copa del Rei tot i marcar tres gols en el partit d'avui, i és que dos d'aquests han estat en pròpia porteria. Una situació que està condemnant els tarragonins cada cap de setmana i que els està portant pel camí de la Tercera Divisió si no aconsegueixen posar-hi remei.

Fitxa tècnica

Nàstic. Bernabé, Bonilla, Juan Rodríguez, Pol Domingo, Albarrán, Brugui, Goldar, Javi Márquez, Montero (Pol Ballesteros, 46’), Amang (Pereira, 64’) i Pedro (Oliva, 64’).

Zaragoza. Ratón, Clemente, Grippo, Guitián, Delmás, James (Aguado, 55’), Blanco (Soro, 80’), Papu, Javi Ros, Kagawa i Linares (Baselga, 70’)

Gols. 0-1, Juan Rodríguez (p.p. 5’), 0-2, Goldar (p.p. 40’), 1-2, Ballesteros (69’) i 1-3, Papunashvili (80’).

Àrbitre. Daniel Jesús Trujillo Suárez (col·legi de Tenerife) ha mostrat la targeta groga als locals Pol Domingo, Albarrán i Goldar.

Incidències. El Nou Estadi va acollir a 3.687 espectadors en la segona ronda de la Copa del Rei contra el Zaragoza