Diari Més

Toni Seligrat: «Esperem donar la sorpresa contra el Real Zaragoza»

L'entrenador grana ha confessat que li hagués agradat comptar ja amb algun jugador nou procedent del mercat d'hivern

Toni Seligrat

Toni Seligrat, compareixença, NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«El nivell del Nàstic al partit contra l'Orihuela va ser alt», amb aquestes paraules ha començat Toni Seligrat, entrenador del primer equip, la compareixença d'aquest divendres. Com cada setmana el tècnic valencià assegura que la plantilla va millorant però la realitat es que això no es veu reflexada en el resultat final. Seligrat si que va admetre que en l'enfrontament a Los Arcos, hi va haver «errades individuals puntuals» que han treballat durant tota la setmana.

Els equips es troben immersos de ple en el mercat d'hivern i això fa que hi hagi un ambient «estrany» entre els jugadors de la plantilla que fa que alguns estiguin «dispersos» i no centrats en el partit contra el Real Zaragoza d'aquest dissabte, explica el tècnic. Tot i això, Seligrat assegura que la resta d'equips també es troben en la mateixa situació.

Sobre els fitxatges, l'entrenador grana confessa que «voldria que ja hagués arribat algú per ajudar-nos» i que s'està fent tot el possible per reforçar l'equip. «És molt difícil encertar durant el mercat d'hivern», afirma Seligrat. No obstant això, «l’únic que em preocupa és la posició a la classificació i estic ocupat amb que no torni a passar el dels últims partits» i ha afegit «estic segur que farem una segona volta extraordinària».

Sobre el proper rival amb qui disputarà la Copa del Rei, el tècnic és conscient que el Real Zaragoza és un «equip de divisió superior confeccionat per pujar de categoria».El partit, que es disputarà dissabte a les 12 hores al Nou Estadi, s'ha convertit en un clàssic entre els dos equips dins de la competició del KO. Els leones l'han aconseguit en sis ocasions però «els hi posarem les coses difícils», assegura el valencià.

També ha valorat positivament lainiciativa del Club que els socis puguin entrar gratis amb el seu abonament ja que «els necessitem molt i amb ells a la grada esperem donar la sorpresa».

Per demà, el tècnic treurà alsmillors jugadors, «els que estiguin més centrats per disputar el partit al Nou Estadi» i es que sap que el rival és molt complicat i que es troba en un moment molt dolç.

tracking