Diari Més

El Zaragoza arriba al Nou Estadi amb la mirada posada a Primera Divisió

El conjunt aragonès afrontarà l’eliminatòria de la Copa del Rei amb els menys habituals i jugadors del filial

Tot fa preveure que l'exgrana Luis Suárez, que va marcar en l'últim partit de lliga contra l'Spoting, no viatjarà a Tarragona.

El Zaragoza arriba al Nou Estadi amb la mirada posada a Primera DivisióReal Zaragoza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Real Zaragoza visitarà aquest dissabte a les 12 h. el Nou Estadi per afrontar-se al Nàstic en el partit de la segona ronda de la Copa del Rei, un enfrontament que disputaran els futbolistes menys habituals, ja que el conjunt aragonès es troba centrat en la lliga on ocupen la tercera plaça de play-off d’ascens a Primera Divisió, l’objectiu de les darreres temporades. Els partits entre Nàstic i Real Zaragoza s’ha convertit en tot un clàssic en les darreres temporades, ja que a banda d’enfrontar-se en lliga, també ho feien durant la pretemporada, en el Trofeu Ciutat de Tarragona. Encara que sigui un clàssic, cal tenir en compte que els grans èxits del conjunt aragonès han arribat en la competició del KO, un torneig que els leones han aconseguit guanyar en sis ocasions. Amb tot, no sembla que enguany lluitin per aconseguir una nova Copa del Rei, ja que, tal com van fer en la primera eliminatòria contra el Socuéllamos, el tècnic alinearà als futbolistes menys habituals, combinats amb jugadors del filial i, fins i tot, del juvenil. Tot i això, entre aquest hi podria aparèixer el nou fitxatge que encara no s’ha fet oficial però que està pràcticament fet, segons apunten des de l’Heraldo de Aragón, André Pereira, davanter de l’Oporto. Des d’aquest mitjà apunten que, si el davanter és presentat durant el dia avui, té molts números d’entrar en la convocatòria i gaudir d’alguns minuts en el partit de Copa d’aquest dissabte.

Víctor Fernández farà una convocatòria molt similar a la del primer partit de Copa del Rei, en el qual van assistir Álvaro Ratón, Grippo, Guitián, Bikoro, Javi Ros, Pombo, Papunashvili, Linares, Carlos Nieto, Delmá, Igbekembe i Kagawa del primer equip, Buyla, Azón, Baselga i Belhadj del filial i Borge, Francés del juvenil. Amb tot, el tècnic no podrà repetir aquesta convocatòria, ja que Pombo ha marxat al Cádiz i Bikoro i Papunasvili tenen els dos peus fora de l’equip i, per tant, tampoc els convocarà. Aquests tres jugadors del primer equip els podrà reemplaçar per jugadors del primer equip o augmentar el nombre de jugadors del filial i juvenil, sempre seguint el reglament que obliga als conjunts a tenir set jugadors del primer equip sobre el terreny de joc durant el partit.

En el duel de la primera ronda de la Copa del Rei, el Zaragoza va eliminar el Socuéllamos per la mínima amb un gol de Papunashvili en el minut 35’ en un enfrontament on els leones van ser superiors i que va generar ocasions suficients per ampliar el marcador però sense aconseguir materialitzar-les. Més enllà de passar ronda, el partit va servir a Víctor Fernández per analitzar els jugadors menys habituals i, especialment, els del filial, una anàlisi que continuarà aquest dissabte contra el Nàstic.

Eliminats a la primera

En aquestes darreres temporades, el Zaragoza ha caigut eliminat de la Copa del Rei en les primes rondes. De fet, en les últimes sis campanyes, el conjunt aragonès només ha aconseguit arribar als setzens de final en una ocasió, la temporada 2017-18. Així doncs, els de Víctor Fernández buscaran igualar aquesta marca desfent-se del Nàstic, tot i que, com és normal, tenen la mirada posada a Primera Divisió i no en la Copa del Rei. El conjunt de Víctor Fernández continua, una temporada més, amb l’objectiu de classificar-se pel play-off d’ascens a Primera i lluitar per guanyar-lo i sembla que aquest any podria ser el bo, pel nivell que està demostrant en lliga i que, de moment, els ha portat fins a la tercera posició.

tracking