Diari Més

El Nàstic, a per totes, contra un Saragossa que no presentarà l'equip titular

L'entrenador grana apostarà per Pedro i Gerard Oliva a la davantera

Bernabé Barragán aturant l'esfèrica en el partit de Copa contra l'Olot disputat al Nou Estadi.

Bernabé Barragán seguirà de grana fins a final de temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic disputa demà dissabte a les 12 hores al Nou Estadi, la segona ronda de la Copa delReycontra el RealZaragoza. Els leones arribaran a Tarragona amb un equip poc habitual, ja que l'equip de laRomaredaalinearà, probablement, diversos jugadors del filial.

Pel que fa al Nàstic, l'equip deSeligratencararà el partit amb la màxima exigència que requereix una competició que l'entrenador vol que esdevingui un punt d'inflexió per la moral dels seus jugadors. Serà doncs un matx per agafar rodatge i mantenir la tensió competitiva dels jugadors i, d'aquesta manera, afrontar l'inici d'any amb les piles carregades.

L'onze del Nàstic serà, per tant, competitiu, i molt semblant al que va presentar contra l'Olot. A la porteria jugarà Bernabé,Bonillaactuarà al lateral esquerre iAlbarránper la dreta, acompanyats deGoldariJuanRodríguez que seran la parella de centrals escollida. El centre del camp serà perJaviMárquez i Viti, custodiats perBruguia la banda esquerra iBallesterosper la dreta. L'entrenador grana apostarà per Pedro i Gerard Oliva a la davantera.

tracking