Diari Més

El CV SPiSP vol endur-se la Copa Príncipe

La competició arrencarà aquest cap de setmana a a Dumbría i els tarragonins l’encetaran contra els locals en la primera semifinal del torneig

Part del primer equip del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau que lluitarà per portar el trofeu cap a la ciutat.

El CV SPiSP vol endur-se la Copa PríncipeGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ja es troba concentrat per afrontar la Copa Príncipe que tindrà lloc aquest cap de setmana a Dumbría, la Corunya, i en la qual participen els quatre primers classificats de la Superlliga Masculina 2, dos del grup A i dos més del B. Així doncs, els quatre conjunts que competiran per aconseguir la Copa seran el Barça, el Sant Pere i Sant Pau, el Dumbría i el Boiro.

La presència dels tarragonins a la Copa Príncipe, que se l’havien guanyat a la pista fent una gran primera part de campionat, va estar en dubte fins a l’últim moment per problemes econòmics de l’entitat. Finalment, després d’insistir molt, el club va aconseguir reunir-se amb l’alcalde, Pau Ricomà, i van trobar una solució perquè els cooperativistes poguessin participar-hi. «No és la primera vegada que arribem a aquesta situació, el 2017 no sabíem si podríem competir i, al final, vam anar-hi i vam aconseguir guanyar-la», explica l’entrenador del Sant Pere i Sant Pau, Vlado Stevovski, qui afegeix que «l’any passat també ens va passar al mateix. És el mateix problema any rere any tot i que els resultats esportius són bons, no anar-hi hauria estat una injustícia». Sobre aquest aspecte, el tècnic creu que «el club sempre respon en la part esportiva, crec que s’hauria de valorar i recolzar-lo més».

Per la seva banda, Aleksandar Stevovski, gerent del club cooperativista, celebra que «al final sí que hem aconseguit desbloquejar la situació, gràcies a l’Ajuntament, però ara continuem en reunions per trobar una solució al futur del club, no només a competicions puntuals», i emfatitza que «busquem estabilitzar el club i sembla que anem en bona línia».

Pel que fa al vessant esportiu, els tarragonins iniciaran la competició contra els amfitrions, el Dumbría, un rival que suma unes estadístiques molt similars. Tots dos conjunts són segons a la lliga i només han patit una derrota, els tarragonins contra el Barça i els gallecs contra el Boiro, i sumen onze victòries. Tot i això, per a Aleksandar Stevovski, els cooperativistes són lleugerament superiors a nivell de joc, ja que «som més compactes», tot i això, el gerent del club és conscient que «cada partit és una història diferent, però si estem al nostre nivell, tenim moltes opcions d’arribar a la final». Per la seva banda, el tècnic cooperativista, defensa que «si tens un mal dia, et quedes fora de la Copa, per molt que hagis estat molt regular a la lliga, però competirem de la millor manera possible, com sabem fer-ho i com hem demostrat durant la lliga».

«L’objectiu sempre és guanyar»

Els germans Stevovski tenen clar que aniran a la Corunya a gaudir i per fer-ho, competiran com és habitual però, a l’hora de marcar-se una fita, Aleksandar es mostra més ambiciós: «L’objectiu sempre és guanyar». Els tarragonins han participat sis vegades a la Copa del Rei, competició a la qual només poden aspirar els clubs de Superlliga Masculina, i quatre vegades a la Copa Príncipe, dedicada als millors equips de Superlliga Masculina 2. En aquesta competició, els cooperativistes han aconseguit proclamar-se campions en dues ocasions, el 2007 i el 2017.

L’entrenador del Sant Pere i Sant Pau argumenta que «de moment estem bé, només hem perdut un partit en lliga i els nois estan bé i motivats, perquè tenen davant un premi que s’han guanyat competint a la lliga», i afegeix que «el meu objectiu és que tots els jugadors arribin bé a dissabte, perquè ara en tenim algun amb molèsties».

Vlado també celebra que «hem aconseguit apartar el tema econòmic de l’esportiu, els nois sabien el que passava però ho han deixat al marge i s’han centrat a competir».

Sobre el futur del club, els dos germans Stevovski confien que el club continuï competint molts anys més. «Any rere any tenim la mateixa història, fins que no acaba la temporada no sabrem si podem o no continuar, haurem d’analitzar si val la pena o no continuar», etziba el tècnic, mentre que el gerent es mostra més optimista i pensa que «solucionarem tots els problemes econòmics i podrem gaudir de la gran feina del planter i del primer equip molts anys».

El conjunt cooperativista entrenant ahir al vespre al pavelló municipal de Sant Pere i Sant Pau.

El CV SPiSP vol endur-se la Copa PríncipeGerard Martí

tracking