Diari Més

Bernabé Barragán seguirà de grana fins a final de temporada

El cos tècnic confia plenament en ell i no vol fitxar cap altre porter en aquest mercat d’hivern

Bernabé Barragán aturant l'esfèrica en el partit de Copa contra l'Olot disputat al Nou Estadi.

Bernabé Barragán seguirà de grana fins a final de temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernabé Barragán i el Nàstic no volen un altre serial com el de l’estiu i han decidit que el porter continuarà de grana, almenys, fins a final de temporada. En un primer moment, el club havia comunicat a l’andalús que, si aquest portava una oferta interessant en aquest període de fitxatges, no s’oposarien a la seva sortida, però veient que no n’arriba cap i que el porter torna a estar a gust a Tarragona, tots dos han acordat que Bernabé acabi la temporada amb el Nàstic.

Una de les claus de la seva continuïtat podria ser l’arribada de Toni Seligrat que sempre s’ha mostrat satisfet amb el de Los Palacios a qui ha alineat en tots els partits que ha disputat fins ara, tant de lliga com de Copa. Tot i que el porter encara no ha tornat al nivell de l’any passat i, com la resta de companys, es troba molt per sota d’aquest, Seligrat creu que és el porter idoni per al seu conjunt. A més, amb el canvi d’entrenador, la pressió sobre Bernabé ha disminuït, ja que l’actual tècnic no busca que el seu porter tingui un bon joc de peus, ja que el seu estil no és el de sortir jugant amb la pilota des del darrere.

Amb aquesta decisió presa per les dues parts es dona per tancada definitivament una de les zones del camp i, probablement, l’única, ja que en la resta s’esperen diverses sortides o arribades. El fet que Bernabé es quedi a Tarragona farà que el director esportiu es pugui centrar en les altres demarcacions, ja que tampoc contemplen una sortida de Sarr, el segon porter, ni en forma de venda ni de cessió, perquè el consideren un porter amb un futur brillant i amb moltes probabilitats d’acabar a Primera Divisió, tot i que amb el Nàstic encara no se l’ha pogut veure en competició oficial. D’aquesta manera, s’esvaeixen els noms que havien sonat com a possibles relleus de l’andalús, com ara Jose Perales.

Pendents de les baixes

Des del club continuen pendents de la marxa dels jugadors a qui ja els han comunicat que no compten amb ells, el problema és que aquests volen analitzar bé el seu destí abans d’acceptar la rescissió de contracte. Alguns d’ells ja se’ls ha començat a vincular amb altres conjunts. Com ja va informar Diari Més, l’Atlético Balears estaria interessat en Lolo Plá, i un altre dels que té un destí, si vol acceptar-lo, és Damián Petcoff, a qui l’Hércules vol com a moneda de canvi per Fran Miranda. Tot i això, aquests dos jugadors, que haurien de ser els primers a sortir, volen agafar-s’ho amb tranquil·litat per estudiar bé totes les opcions. En un altre cas es troben Bruno Perone i Ferran Giner, dos futbolistes a qui també els han convidat a marxar de Tarragona. El central tornaria a l’Extremadura, des d’on ha arribat aquesta temporada en forma de cessió, però si el club no el vol de retorn, el contracte no es podrà trencar si no surt algun altre club interessat en els seus serveis. Finalment, Ferran Giner que tampoc compta pel club tot i entrar en convocatòries, encara no ha rebut cap oferta i per això farà tot el possible per acabar la temporada de grana.

tracking