Diari Més

Bruno Perone s'afegeix a la llista de possibles sortides d'aquest hivern

El central va arribar a l’estiu en forma de cessió provinent de l’Extremadura però els seus errors defensius desesperen l’entitat

Bruno Perone en el partit disputat contra el Sabadell que va acabar amb derrota i la destitució de Xavi Bartolo com a entrenador.

Bruno Perone s'afegeix a la llista de possibles sortides d'aquest hivernNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona es troba immers de ple en l’operació sortida en aquest mercat d’hivern per alliberar fitxes i poder contractar així futbolistes que millorin considerablement la plantilla. Ara, a la llista de possibles sortides, s’hi afegeix Bruno Perone que, com en el cas dels altres noms, el baix rendiment i els errors defensius mostrats fins ara li han obert la porta de sortida abans d’hora.

El central va arribar al Nàstic aquest estiu en forma de cessió, procedent de l’Extremadura, una arribada que encetava una segona etapa com a grana però, com en la primera, el seu nivell ha estat molt per sota de l’esperat. És per aquest motiu que el Nàstic ha decidit posar fi a la cessió i retornar l’italobrasiler a l’Extremadura. El club vol fer fora a Perone per poder portar un altre central que rendeixi a un nivell més alt i formi una bona parella amb Juan Rodríguez mentre no arriba l’esperat mig campista defensiu que retorni a Goldar a l’eix de la defensa. Un cop això succeeixi, el conjunt s’assegurarà tenir tres centrals de bon nivell que farà que la competència en aquesta zona s’incrementi notòriament.

Fins ara, Perone ha estat titular en pràcticament tots els enfrontaments, ja que Goldar havia d’ocupar la posició del mig del camp i, del primer equip, només quedaven Juan Rodríguez i Perone com a centrals. Amb tot, Seligrat ha prescindit d’ell en alguns enfrontaments com ara contra l’Ejea, l’Olot i l’Hércules, on Goldar va tornar a l’eix de la defensa. Malgrat tot, la necessitat de col·locar el gallec al mig del camp ha obligat a Seligrat a posar Perone a l’eix de la defensa. En el partit de diumenge passat contra l’Orihuela, l’italobrasiler, que havia millorat notòriament en els últims enfrontaments disputats, va tornar a quedar en evidència en els dos gols encaixats, fet que ha provocat que des de la directiva es decideixi finalitzar la cessió i buscar un recanvi de garanties en aquest mercat de fitxatges.

A l’estiu, els tarragonins volien crear una defensa sòlida, buscant futbolistes que no tenien lloc a Segona Divisió A i peces importants de Segona B, és per això que es va decidir portar a Juan Rodríguez i Goldar que havien de ser la parella de centrals indiscutible que, juntament amb Bernabé, posessin el cadenat a la porteria grana. A més, per reforçar aquesta zona es va portar a Perone, entenent que la seva alçada podia ser important en una lliga tan física, però la realitat és que tot ha sortit del revés. Els tarragonins són un dels equips que més gols encaixa i l’alçada de Perone només està donant fruit en les jugades ofensives, passant completament desapercebut en les tasques defensives, la prioritat en un central. I això, sumat a la multitud d’errors que ha acumulat al llarg d’aquesta primera volta i que han provocat més d’una diana en contra, han portat a l’entitat a desesperar-se i voler desprendre’s dels seus serveis el més aviat possible per portar un central que garanteixi més seguretat. Per fer-ho, el conjunt grana haurà de negociar amb l’Extremadura la fi d’aquesta infructuosa cessió.

Cinc baixes

El club tenia previst fer pocs moviments en aquest mercat hivernal i més després de les dues victòries que es van aconseguir en els dos primers partits de Seligrat a la banqueta grana, però els últims enfrontaments disputats on els grana han encadenat dues derrotes i un empat, han fet que l’entitat decideixi fer més moviments. A la sortida de Joel Lasso, l’única en forma de cessió, està previst que s’afegeixin la de Bruno Perone, Lolo Plá, Damián Petcoff i Ferran Giner, en total cinc baixes que pretenen alliberar fitxes per a portar futbolistes que rendeixin a un nivell més alt del que ho han fet aquests futbolistes que han estat dels pitjors en aquesta primera volta.

Totes aquestes sortides podrien començar a produir-se al llarg d’aquesta setmana, just abans d’iniciar el primer dels tres partits en set dies que començaran dissabte amb el duel de Copa del Rei. El Nàstic vol rescindir el contracte dels jugadors esmentats, però aquests no ho acceptaran fins que no trobin un nou destí on acabar la temporada, per no quedar-se sense jugar aquest mig any. Tot i això, des del club no volen donar massa temps a aquests futbolistes, ja que perquè comencin a arribar els nous fitxatges experimentats, primer s’han de buidar les fitxes majors de 23 anys que, ara mateix, es troben totes ocupades.

tracking