Diari Més

Lolo Plá desperta l'interès de l'Atlético Baleares que busca ampliar la plantilla

El futbolista grana, que té el cartell de transferible penjat, podria fitxar pel conjunt de les Illes que està buscant jugadors ofensius

Lolo Plá en el partit de Copa del Rei disputat al Nou Estadi contra l'Olot el passat mes de desembre.

Lolo Plá desperta l'interès de l'Atlético Baleares que busca ampliar la plantillaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lolo Plá podria ser el segon futbolista grana en marxar del Nàstic en aquest mercat d’hivern, després que Lasso obrís la porta de sortida el divendres passat, formalitzant la cessió al Badalona pel que resta de temporada. La sortida de Plá, però, seria definitiva, sense retorn, i l’atacant posaria rumb a un equip que es troba lluitant per l’ascens a Segona A, l’Atlético Baleares.

Segons ha pogut saber Diari Més, l’equip de les Illes Balears es troba interessat en la contractació d’un jugador de caire ofensiu per ampliar la plantilla i millorar així el fons d’armari, i un dels futbolistes que apareix en aquesta llista que maneja el director esportiu del conjunt balear és Lolo Plá. Abans que s’obrís el mercat de fitxatges d’hivern, aquest rotatiu ja va informar que el de Mèrida es trobava entre els futbolistes transferibles per part dels grana, ja que no ha rendit al nivell que se li pressuposava a principis de temporada. Però que estigui en la llista de transferibles i que l’Atlético Baleares el desitgi, no vol dir que la transacció sigui fàcil ni ràpida. El Nàstic vol desfer-se d’aquest futbolista per alliberar les fitxes que no són sub23 i així poder contractar futbolistes majors d’aquesta edat, ja que ara mateix no pot fer-ho perquè té les 16 fitxes permeses plenes, i no tindria cap problema en deixar-lo anar gratis, per tal de fer fora un dels futbolistes que ha rendit més malament.

Amb tot, aquest no és l’únic nom que té l’Atlético Baleares a la llista i això podria fer que Lolo Plá es quedés sense aquest destí i ho compliqués tot, ja que en cas que no tingui un altre equip interessat en ell, l’atacant no posarà fàcil la seva sortida per por a quedar-se sense un conjunt amb qui acabar la temporada. Els blanc-i-blaus podrien anar per Nuha del Racing de Santander o Juanto Ortuño del Córdoba. Malgrat tot, el Nàstic no tindrà miraments cap a un dels futbolistes que eren cridats a ser importants en l’objectiu del retorn a Segona Divisió A però que han rendit molt per sota del nivell esperat i no dubtarà en acomiadar-lo en aquest mercat. De fet, Lolo Plá no va anar convocat en l’últim partit de lliga, el d’aquest diumenge passat contra l’Orihuela, una decisió que Toni Seligrat va prendre perquè «crèiem que per aquest partit no era un dels jugadors que ens ajudaria», segons va manifestar el mateix entrenador grana després del partit, una afirmació que va deixar clar que ni el tècnic ni el club compten amb aquest futbolista per a la segona volta de la lliga.

L’Atlético Baleares, tal com ha expressat en alguna ocasió el seu entrenador, Manix Mandiola, està buscant jugadors per ampliar els possibles recanvis i evitar arribar sense descans suficient a un hipotètic play-off d’ascens, com ja els va succeir en l’anterior campanya, i volen futbolistes que facin augmentar la competència als que habitualment són titulars per seguir als llocs més alt del grup primer de Segona B, on es troben ara mateix empatats amb l’Atlético de Madrid B.

A més, la necessitat de contractar un futbolista de posicions ofensives per part del conjunt de les Illes pot fer-se més necessari si es confirma la marxa de Jose García, futbolista que actualment es troba cedit a l’Atlético Baleares per part de l’Extremadura.

Petcoff complica l’intercanvi

D’altra banda, un altre jugador que tampoc va anar convocat en el partit contra l’Orihuela i, tal com va explicar Toni Seligrat, per la mateixa raó que Lolo Plá, és Damián Petcoff, qui té els dos peus fora del Nàstic però es resisteix a marxar. El club no està content amb el rendiment que ha ofert durant la primera volta del campionat i davant la necessitat de contractar un migcampista defensiu i amb el bon cartell que encara té l’argentí a Segona B, el conjunt grana vol aprofitar per demanar un últim servei a Petcoff abans de marxar, que sigui moneda de canvi per portar a Fran Miranda a Tarragona. Miranda està militant a l’Hércules, amb qui té contracte fins a final de temporada, i el club ja ha establert contacte amb el futbolista que estaria encantat de venir a Tarragona i situar-se, de nou, sota les ordres de Seligrat. Però, tot i que el futbolista vol marxar, el club no es desprendrà d’ell fàcilment i, a canvi, ha demanat fer-se amb els serveis de Damián Petcoff. L’entitat grana no té cap inconvenient a enviar a l’argentí a terres alacantines, però el migcampista no pensa el mateix i no posarà fàcil la seva sortida, ja que prefereix marxar a altres equips de Segona B. Així doncs, en aquest cas, la feina dels tarragonins serà convèncer a Petcoff perquè marxi a l’Hércules, i la pressió ja ha començat deixant-lo fora de la convocatòria en el darrer encontre.

tracking