Diari Més

Seligrat sorprèn en el primer onze de l'any

El valencià deixa Pereira i Ballesteros a la banqueta i posa de titular a Gerard Oliva i Pol Valentín en els seus llocs

Pol Valelntín continua com a titular per tercera jornada seguida.

Seligrat sorprèn en el primer onze de l'anyNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot està preparat a l’estadi de Los Arcos per al partit que disputaran el Nàstic i l’Orihuela en mitja hora. Aquest és un enfrontament de necessitats entre el cuer de la classificació, l’Orihuela, i un conjunt que havia de lluitar per l’ascens però que es troba en posicions de descens a Tercera Divisió, el Nàstic. Els alacantins encara no han guanyat cap dels nou partits que han jugat com a local, amb sis empats i tres derrotes, i han aprofitat aquesta aturada de Nadal per a substituir l’entrenador. Pato ha estat destituït i han contractat a Gerard Albadalejo, que les dues anteriors temporades havia dirigit al Lleida.

Pel que fa al partit d’avui, el tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, ha escollit el seu onze habitual amb Bernabé a la porteria, Bonilla i Albarrán als laterals, Perone i Juan Rodríguez com a parella de centrals, Goldar i Javi Márquez al mig del camp, Brugui i Valentín per banda i, en punta, Gerard Oliva i Pedro. Per la seva banda, la primera alineació d’Albadalejo esta formada per Arias, Pina i Migue als laterals, Pedro Ingles i Badal com a parella de centrals, Rodri i José Carlos al mig del camp, Pitu i Fondarella a les bandes i Chechu Flores i Casesen atac. La sorpresa en l’onze del Nàstic és la presència en atac de Gerard Oliva que, una vegada superada totes les lesions, serà titular per primera vegada, en detriment de Jonathan Pereira. També sorprèn amb la presència dels tres laterals sobre el terreny de joc, Bonilla i Albarrán jugaran en els seus llocs habituals i Valentín ho farà per davant d’Albarrán, un lloc que ja ha ocupat aquesta temporada entrant des de la banqueta. Amb aquesta ja és la tercera titularitat consecutiva de Valentín amb Seligrat al capdavant de l’equip.

A la banqueta tarragonina hi ha Arnau Riera, Pol Domingo, Viti, Ferran Giner, Pol Ballesteros, Habran i Pereira. Així doncs, no estan convocats Sarr, Lolo Plá ni Amang per molèsties físiques i tampoc Damián Petcoff, però aquest per decisió tècnica.

tracking