Diari Més

Seligrat: «Ens han condemnat dos errors defensius individuals greus»

El tècnic valencià defensa que el seu equip ha fet tot el que s’ha de fer per guanyar

L'arribada de Toni Seligrat ha portat la victòria tan esperada per l'equip.

Toni Seligrat, tècnic grana, entrenador, NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ToniSeligrats'ha mostrat enfadat amb el resultat del partit,desprésque el Nàstic desaprofités un avantatge de dos gols a favor peròcreuque en línies generals el seu equip ha fet un bon partit. «Hem de ser cautelosos amb el que un diu, ara mateix el resultat deixa un gust agredolç perquè crec que el Nàstic ha fet tot el que s'ha de fer per guanyar», defensa el valencià, que també senyala que «dues errades defensives individuals greus ens han condemnat a perdre». Per aSeligrat, el rival «no ha fet gairebé res, estem fotuts per això, però crec que l'equip ha estat a un nivell molt alt».

L'entrenador grana ha sortit en defensa de BernabéBarragánque, tot i encaixar dos gols, «ha estat molt bé». «El porter ha fet dues intervencions meritòries de manera consecutiva, però en el tercer xut ja no ha tingut temps d'evitar el primer gol, la culpa ha estat nostra que ningú ha estat capaç de refusar la pilota en cap de les aturades que ha fet Bernabé», i ha repetit que «dues jugades aïllades ens resten dos punts».

El tècnic no s'ha cansat de dir que «a nivellcol·lectiu, el Nàstic ha fet un dels millors partits com a visitant, m'ha agradat molt, el rival ha empès molt, l'afició també, han aprofitat les facilitats que nosaltres hem donat», i ha afegit que «crec que hem fet tot el possible per guanyar».Seligrattambé ha parlat de noms propis com Gerard Oliva, de qui ha dit que «més o menys ha donat el que esperava d'ell», i també de la decisió de deixar a Tarragona aPetcoffiLoloPlá, afirmant que «per aquest partit consideràvem que no eren dos jugadors que nosaltres pensàvem que ens ajudarien a guanyar el partit».

tracking