El Nàstic guanya 0-2 en la mitja part contra l'Orihuela

Un gol de jugada d'estratègia finalitzada per Goldar i una acció individual de Pedro executada per Valentín donen la victòria momentània

Un dels instants de la primera meitat del partit d'aquest matí

El Nàstic guanya 0-2 en la mitja part contra l'OrihuelaNàstic

El Nàstic ha fet la feina en aquests primers 45 minuts del partit contra l'Orihuelai marxa al descans guanyant 0-2 gràcies a les dianes deGoldar, després d'una jugada d'estratègia en la qual han participat el gallec,BonillaiPerone, i deValentín, després d'una gran acció individual de PedroMartínque li ha deixat el gol en safata. Amb tot, els tarragonins han començat el partit força fluix i els locals han gaudit de més ocasions, tot i que no massa clares.

L'enfrontament ha començat amb l'Orihuelaagafant el ritme de partit i en els primers cinc minuts ja han gaudit de tres ocasions de perill. Un xut dePituque ha refusat bé Bernabé, un altre de Flores des de la frontal que ha marxat per sobre del travesser i una centrada del mateix Flores que ha tretJaviMárquezdes del cor de l'àrea grana. Elsescorpionesno han deixat d'insistir iRodriha buscat la centrada a l'àrea que ha acabat refusantPerone. El despropòsit tarragoní ha estat quan Bernabé ha agafat la pilota amb les mans a l'interior de l'àrea, entenent que l'havia tocat un rival, però l'àrbitre ha assenyalat cessió defensant que qui havia passat l'esfèrica havia estat un defensor grana.

El llançament de lliure directe es trobava a l'esquerra de Bernabé, entre l'àrea petita i la gran i Flores ha provat un xut directe que ha acabat topant al lateral de la xarxa defensada pels tarragonins. A partir d'aquest moment els grana sembla que s'han posat les piles i han començat a agafar el ritme del partit amb possessions més llargues, tot i que sense generar massa perill.Bonillaha centrat un servei de cantonada que la defensa ha refusat i, minuts més tard, ha arribat el gol tarragoní en la primera ocasió dels grana.Bonillaha centrat la pilota a l'esquerra perquèPeronela cedís cap aGoldari el gallec ha marcat el primer gol del partit.

Amb el 0-1 els tarragonins han anat prenent més importància en el joc però els alacantins no han abaixat els braços i han estat a punt de marcar el gol de l'empat després d'una bona jugada combinada entre Cases i Fontanella que ha tallat molt béPerone. El Nàstic, amb el gol a favor, estava decidit a no deixar escapar aquest marge i ha estat a punt d'ampliar-lo amb dues ocasions més, una centrada deBonillaper banda esquerra queBruguiha rematat lleugerament per sobre del travesser i una rematada des de la frontal deGoldarque ha sortit desviada. L'Orihuelaencara ha tingut una nova ocasió per empatar el duel en aquests primers 45 minuts, una centrada de Flores al segon pal que ha rematatRodrii que ha obligat a Bernabé a estirar-se per evitar el gol de l'empat i enviar la pilota a córner.

La primera meitat del partit ja enfilava la recta final i semblava que acabaria amb la victòria per la mínima a favor dels grana però PedroMartínha protagonitzat una bona jugada individual per banda dreta on s'ha desfet de PedroInglési ha realitzat una passada a la frontal de l'àrea petita onValentínha rematat a plaer per posar el 0-2 que ha posat el punt final dels primers 45 minuts del partit. Caldrà esperar per veure que passa en aquesta segona meitat que està a punt d'arrencar, però sembla que el Nàstic començarà l'any de la millor manera, amb una victòria.