Diari Més

L'Orihuela encara no ha guanyat cap partit dels nou jugats com a local

Els alacantins han perdut tres partits i han empatat els altres sis, i és el conjunt que més empata a casa

L'últim enfrontament que van disputar a Los Arcos va ser contra l'Espanyol B, on van perdre per 1 gol a 3.

L'Orihuela encara no ha guanyat cap partit dels nou jugats com a localOrihuela

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visita aquest diumenge el camp del cuer del grup tercer de Segona Divisió B, l’Orihuela. Els alacantins han disputat nou enfrontaments a l’estadi de Los Arcos i, d’aquests, encara no n’ha aconseguit guanyar cap. Amb tot, això no vol dir que siguin un rival fàcil, ja que només han caigut derrotats en tres enfrontaments, empatant els altres sis i sent el conjunt que més empats suma com a local. A més, l’Orihuela ha aprofitat aquesta aturada de Nadal per a canviar d’entrenador, un fet que fa una mica més complicat aquest duel.

En línies generals, dels 18 partits que ha disputat l’Orihuela, n’ha guanyat dos, n’ha empatat sis i n’ha perdut 10. Els empats només els ha aconseguit a casa, mentre que les victòries només a domicili, contra Hércules i Olot. En els registres a Los Arcos, els alacantins han perdut els duels contra el Llagostera (0-3), Cornellà (1-2) i Espanyol B (1-3), sent aquest l’últim duel jugat a Los Arcos. Els altres sis partits disputats, tots ells acabats en empat han estat contra Prat (1-1), Sabadell (1-1), Atlético Levante (1-1), Andorra (1-1), Castelló (2-2) i La Nucía (0-0). Així doncs, dels nou partits jugats a Los Arcos, el conjunt alacantí només ha aconseguit deixar la porteria a 0 en una ocasió i s’ha quedat sense marcar en dos enfrontaments. En detall, a casa ha anotat vuit dianes i n’ha rebut 14, amb una diferència negativa de sis gols que en el total de partits creix fins als -21, ja que n’ha marcat 14 i n’ha rebut 35, convertint-se en l’equip més golejat d’aquest grup de Segona Divisió B.

Com a dada anecdòtica, els escorpiones han marcat primer en quatre dels sis partits en els quals han anotat a Los Arcos, però en tots els han acabat remuntant o empatant el partit. En els únics enfrontaments que van marcar després del seu rival va ser contra l’Andorra, amb una diana de Solano que va deixar un punt a Alacant, i contra l’Espanyol B, amb un gol de Cases que posava l’1-2 i que només servia per maquillar el resultat.

Malgrat tot, aquestes dades ja són història de l’Orihuela, ja que el club va aprofitar l’aturada de Nadal per a acomiadar a Pato i contractar a Gerard Albadarejo.

Albadalejo busca la reacció

Els alacantins confien que l’arribada d’Albadalejo a la banqueta serveixi per millorar la situació d’un equip que té la salvació a vuit punts i que, per tant, haurà de començar a encadenar victòries i deixar de banda els empats. Albadalejo arriba a l’Orihuela després d’estar dues temporades al Lleida, en la 2017-18, on va ubicar l’equip de la Terra Ferma a la vuitena posició, i la 2018-19, quan va ser destituït en la jornada 23, amb l’equip ubicat també a la vuitena plaça. Ara els escorpiones confien a començar el 2020 amb una victòria, per allò que diu el tòpic «d’entrenador nou, victòria assegurada». Caldrà veure si amb aquesta aturada el tècnic ha tingut temps d’inculcar el seu sistema de joc i instaura el 4-4-2 o el 4-2-3-1, les formacions més utilitzades per ell en l’etapa al Lleida o si continua amb el 4-5-1 utilitzat per Pato en la majoria d’enfrontaments. Entre els jugadors més destacats hi ha Cases, migcampista, i Solano, davanter, amb tres dianes.

tracking