Diari Més

Tarragona celebra la segona edició de la Copa Sant Silvestre

Els nedadors Adrià Prades i Nora Arilla s’han proclamat guanyadors

Imatge de la sortida de la prova

Tarragona celebra la segona edició de la Copa Sant SilvestreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enmig d’un gran ambient festiu i en un matí que finalment ha estat assolellat s’ha celebrat la segona edició de la Copa Sant Silvestre on els nedadors Adrià Prades i Nora Arilla s’han proclamat guanyadors de la travessia de 400 m que s’ha realitzat a la Platja del Miracle.

La prova ha superat novament totes les expectatives de participació amb 75 inscrits i s’ha fet com un acte previ al Bany Popular que es fa cada 31 de desembre organitzat per l’Associació de Veïns del Port de Tarragona.

La victòria d' Adrià Prades amb un temps de 5.54” s’ha disputat en una emocionant arribada amb Pau Sumoy ha quedat segon i Raúl Gómez tercer. Tots ells del Club Natació Tàrraco

Tot seguit ha arribat la nedadora Nora Arilla del Club Natació L'Hospitalet amb un temps de 6'01” que ha estat primera en creuar la meta de la categoria femenina seguida de Gemma Zapater que ha estat segona i d'Anna Astasio i Kayley Pacareu que han arribat terceres juntes agafades de la mà, totes del CN Tàrraco. Podeu consultar la classificació provisional en aquest enllaç.

La travessia, organitzada pel Club Natació Tàrraco ha estat possible gràcies al suport de l’Associació de Veïns del Port, el Port de Tarragona i el Reial Club Nàutic de Tarragona i dels més de 10 voluntaris de l'entitat.

tracking