Diari Més

Successos

Roben més de 1.000 euros en material esportiu al Tarragona Futbol Club

No és el primer cop que l'entitat pateix algun robatori al camp municipal de La Granja, on entrenen

Els autots s'han emportat pilotes i d'altre material esportiu.

Tarragona Futbol Club, robatoriTarragona Futbol Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilotes, cons, piques i alguna bitlla catalana és part del material esportiu que ha trobat a faltar el Tarragona Futbol Club aquest dilluns 30 de desembre al camp municipal de la Granja, on entrena i hi juga habitualment. El club ha denunciat que ha patit un altre robatori, després que l'últim es prodruís aquest estiu.

El seu vicepresident, David Romera, ha explicat a Diari Més que la nit de diumenge a dilluns algú va accedir a les seves instal·lacions i es va endur pilotes F11 de la Federació Catalana de Futbol, pilotes F7, d'entrenament no oficials, piques, cons, entre d'altre material. Els autors també van emportar-se alguna bitlla catalana que guarden al recinte. El valor del material sostret superaria els 1.000 euros.

Romera assegura que no és la primera vegada que pateixen un robatori però que sempre s'han emportat poca cosa. En l'últim, que va tenir lloc aquest estiu, els autors van fer pintades a les parets a més de sostreure algun material.

Aquest cop, el robatori ha estat més greu, per la qual cosa ja han posat la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra. A més a més, han fet una crida a les xarxes socials per si algú ha vist alguna cosa i pot aportar algún tipus d'informació sobre el robatori.

Els autors s'han emportat pilotes i d'altre material esportiu.

Tarragona Futbol ClubTarragona Futbol Club

Aquest estiu passat, també van entrar a robar i van fer pintades a les parets.

Tarragona Futbol Club, robatoriTarragona Futbol Club

tracking