Diari Més

El Nàstic se centra en la contractació de dos migcampistes

La direcció esportiva està rastrejant el mercat per trobar un jugador de perfil defensiu i un d’ofensiu per aquesta zona del camp

Javi Márquez és l'únic dels tres centrecampistes naturals de la plantilla que gaudeix de plena confiança per part de Seligrat.

El Nàstic se centra en la contractació de dos migcampistesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té dos objectius prioritaris en aquest mercat d’hivern i tots dos corresponen a la zona del mig del camp, un dels llocs on més està patint l’equip des de principis de temporada. És per això que ara mateix tots els esforços estan centrats en la contractació d’un migcampista de caire defensiu i un altre d’ofensiu que facin millorar l’equip.

El Nàstic ha trobat a faltar un migcampista defensiu des de la pretemporada però el director esportiu no va ser capaç de trobar-ne cap durant l’estiu i això ha fet que Goldar hagués d’ocupar aquest lloc, tot i que on se sent més cómode és al centre de la defensa. Ara, el club no vol tancar el mercat d’hivern sense haver incorporat un migcampista defensiu que permeti retornar a Goldar a l’eix de la defensa, excepte en moments puntuals que puguin succeir durant el transcurs de la lliga. Exceptuant el central de Portas, no hi ha ningú més en el primer equip que sigui capaç d’ocupar aquesta zona del camp amb garanties, tal com ja ha fet saber l’entrenador grana, Toni Seligrat, en més d’una ocasió.

El segon fitxatge d’urgència que busca el Nàstic és un altre migcampista, però aquest de caire ofensiu. En aquesta zona, el tècnic pot comptar amb tres futbolistes, Viti, Petcoff i Javi Márquez, tot i que d’aquests l’únic que gaudeix de plena confiança per part del valencià és Márquez, ja que és l’únic que ha demostrat estar a l’altura de la situació i ajudar a l’equip a aixecar el vol. Viti va començar completament absent i, tot i que sembla començar a mostrar el seu nivell real, des de la directiva grana no confien plenament en ell i per això estan buscant un migcampista amb més garanties. Aquest no seria necessari si Petcoff estigués demostrant que és un dels millors centrecampistes de Segona Divisió B, etiqueta amb la qual va arribar a Tarragona però que encara no ha demostrat. Les seves actuacions estan sent més fluixes de l’esperat i això ha provocat que el club tampoc confiï en aquest tercer migcampista.

Així doncs, dels tres futbolistes que ocupen la demarcació del centre del camp, només n’hi ha un que s’ha guanyat un lloc a l’onze, motiu que ha provocat que el club busqui dos homes més per aquestes posicions.

Pendents de sortides

Tot i que aquestes són les prioritats, no seran els únics moviments que es produiran en aquest mercat. L’entitat tarragonina intentarà donar sortida a diversos jugadors per alliberar fitxes, com ja va explicar Diari Més en l’edició d’ahir, un dels futbolistes amb més números per abandonar l’equip és Ferran Giner. La seva sortida faria que el club treballés també en la contractació d’un extrem que millores les prestacions que ha ofert Giner en aquesta primera volta del campionat de lliga.

Un altre dels futbolistes a qui se li intentarà trobar sortida és a Lolo Plá que, després del baix rendiment que ha demostrat en el primer tram de la lliga i que no tingui una posició clara dins l’equip, fan que el Nàstic vulgui alliberar la seva fitxa per contractar un futbolista amb una demarcació clara dins l’esquema de Seligrat. Lolo Plá va començar jugant al mig del camp amb Xavi Bartolo però la seva presència en el joc era pràcticament nul·la, després Seligrat va apostar per posar-lo en atac amb un segon davanter i el cert és que va millorar lleugerament, però no prou. Així doncs, el club es troba ara mateix buscant dos migcampistes però també pendent de les sortides per ampliar les altes d’un nou mercat mogut.

tracking