Diari Més

El Nàstic ensenya la porta de sortida a Ferran Giner en el mercat d'hivern

El club també deixarà marxar a Bernabé en cas que arribi una oferta tot i que aquesta estigui lluny de la clàusula de rescissió

L'extrem grana conduint en la pilota en el partit disputat contra l'Ejea al Nou Estadi que va acabar amb victòria local (2-0).

El Nàstic ensenya la porta de sortida a Ferran Giner en el mercat d'hivernOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Giner té les hores comptades com a futbolista grana, altre cop. L’extrem grana va arribar a les files tarragonines aquest estiu, després de vestir la samarreta del Nàstic en quatre temporades, sense comptar aquesta, des de la 2013-14 fins a la 2016-17, quan va fitxar pel Mallorca de Vicente Moreno.

El seu retorn a terres tarragonines, com ja va passar la temporada passada amb Rocha, no ha estat l’esperat i mai ha estat capaç d’oferir un bon nivell per competir amb garanties a Segona B. Sempre que l’extrem ha estat sobre el camp s’ho ha deixat tot però mai ha estat capaç de ser decisiu en cap enfrontament ni d’aportar quelcom més que bona voluntat i esforç. És per això que els tarragonins han decidit obrir-li la porta de sortida, tot i que Giner havia firmat un contracte per dues temporades més una opcional. La situació que travessa l’equip no és l’esperada, sinó tot el contrari, i això ha fet que la direcció esportiva prengui mesures dràstiques contra aquells futbolistes que no han ofert tot allò que se’ls pressuposava. Giner només és el primer d’una llarga llista, tot i que la gran inversió de l’estiu no permetrà que l’entitat renovi per complet l’equip i alguns d’aquests futbolistes tinguin una segona oportunitat per reivindicar-se en aquesta segona volta de la lliga.

Aquest, però, no serà el cas de Giner, que ja sap que haurà de buscar-se un nou equip per a poder seguir jugant a futbol aquesta campanya. En cas que no arribi cap oferta de traspàs, el club tarragoní estaria disposat a deixar-lo marxar amb un acord de rescissió de contracte, per tal d’alliberar fitxes per contractar futbolistes que aportin més competitivitat a la plantilla.

Els altres futbolistes a qui el Nàstic també està buscant sortida són Lolo Plá, Damián Petcoff i Joel Lasso, els dos primers per estar a un nivell molt més baix de l’esperat i el tercer, per falta de minuts. En el cas de Petcoff, el migcampista arribava al Nàstic com un dels millors migcampistes de Segona Divisió B però, fins al moment, la seva participació amb l’equip està passant molt desapercebuda, fet pel qual li obre la porta de sortida, sempre que arribin dos migcampistes més, un de caire defensiu i un altre que ocupi el mateix lloc que l’argentí però que ho faci amb millors garanties.

Pel que fa a Lolo Plá, l’atacant no ha estat capaç de trobar el seu lloc ni amb Xavi Bartolo ni amb Toni Seligrat, ja que cap dels dos conjunts ha apostat fort per jugar amb mitja punta, posició preferida de Lolo Plá. Amb aquesta circumstància, el grana ha jugat de migcampista i de davanter però no ha acabat de quallar en cap de les dues demarcacions, tot i que darrerament se’l veia més intens sobre el camp. Per aquest motiu el conjunt tarragoní també convida a Plá a fer les maletes, tot i que en aquests dos casos, el de Petcoff i Plá, no es contempla que puguin sortir amb una rescissió de contracte, sinó arribant a un acord per traspàs. Finalment, el cas de Joel Lasso és diferent i el club li està buscant una cessió perquè el prometedor futbolista tingui minuts i pugui seguir evolucionant per tornar en un futur al primer equip. Sembla que l’equip més ben posicionat per fer-se amb els seus serveis és el Badalona.

En cerca d’un porter

Tot i que la porteria tarragonina compta amb un porter al qui se li pressuposa un alt nivell pel que va demostrar la temporada passada amb el Nàstic, les actuacions de Bernabé i no estan acabant de convèncer a l’entitat que ja està rastrejant el mercat per trobar un porter que augmenti la competència al futbolista andalús. A més, a diferència del mercat d’estiu, si Bernabé presentés alguna oferta al club tarragoní, aquest veuria amb bons ulls la seva venda, encara que l’oferta estigui lluny del que indica la seva clàusula. Tot això, sempre estaria condicionat al fet que els tarragonins trobin un substitut de garanties, ja que encara no creuen que hagi arribat l’hora de Sarr. Amb tot, des de l’entorn de Bernabé asseguren que el porter està centrat a acabar la temporada amb el conjunt tarragoní tot i que no descarten que pugui marxar en aquest mercat d’hivern. De moment, asseguren que encara no els ha arribat cap oferta. Així doncs, el que en un primer moment havia de ser un mercat d’hivern tranquil, ha passat a ser un nou període de multitud d’altes i baixes, conseqüència del mal inici de temporada i d’aquestes tres últimes derrotes que ha patit el conjunt de Seligrat i que ha deixat al Nàstic en posicions de descens directe a Tercera Divisió, fet que ha encès totes les alarmes del club que buscarà reformar el bloc per acabar la temporada sense patir.

tracking