Diari Més

Jose Perales és escollit millor porter i futbolista de la lliga georgiana

L’exgrana ha estat campió de la lliga amb el Dinamo Tbilisi dirigit per Xisco Muñoz

L'exporter grana amb el trofeu de millor porter de la competició.

Jose Perales és escollit millor porter i futbolista de la lliga georgianaJose Perales

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jose Perales, exporter grana, ha viscut una gran temporada a les files del Dinamo Tbilisi, a Georgia, i sota les ordres d’un altre grana, Xisco Muñoz. Tots dos s’han proclamat campions de la lliga georgiana amb el Dinamo i, a més, Perales ha estat escollit millor porter de la temporada i, també, millor jugador de la segona volta de la competició, dos títols individuals que certifiquen el bon estat de forma en el qual es troba.

Perales va disputar 35 dels 36 partits de lliga que s’han disputat i ha estat una peça clau per a que el seu equip aconseguís la lliga, un trofeu que no aixecava des del 2016, motiu pel qual ha estat reconegut amb aquests dos trofeus individuals. El porter balear va arribar al Dinamo Tbilisi al gener, procedent del Badalona on va estar mitja temporada, des del l’agost del 2018 fins al gener d’enguany.

El porter va firmar un contracte fins al 31 de desembre, per tant, a partir de demà estarà sense equip, és per això que se l’ha vinculat amb el Nàstic, tot i que, de moment, tot són rumors. Perales ja va vestir la samarreta del Nàstic amb el filial, arribant a debutar amb el primer equip a la Copa Catalunya on va ser clau en el llançament de penals tant de les semifinals com de la final. En lliga també va estrenar-se amb el primer equip contra l'Sporting de la mà de Lluís Carreras en un partit on els tarragonins van perdre 0-4.

tracking