Diari Més

El Nàstic estrena samarreta per encetar un nou any més esperançador

A partir d’aquest 2020 els tarragonins substituiran la primera indumentària per una de nova amb la bandera tarragonina de fons

La samarreta té la bandera tarragonina de fons, per involucrar a tot el territori.

El Nàstic estrena samarreta per encetar un nou any més esperançadorNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol trencar amb tot el que no ha funcionat durant aquest 2019 per començar de la millor manera possible un any 2020 que ha de ser més esperançador i que ha de portar una estabilitat esportiva que tant s’ha trobat a faltar en aquestes darreres temporades.

És per aquest motiu que l’entitat tarragonina ha creat una nova samarreta per retornar la il·lusió pel Nàstic i pel color grana a l’afició incentivant que aquesta es bolqui amb el seu equip perquè «quan el Nou Estadi ha estat ple de gent animant a l’equip, aquest no ha fallat mai», argumenten des del club tarragoní. Aquesta nova samarreta substituirà la que fins ara havia estat la primera indumentària, i que també ho va ser la temporada passada, i no es descarta que se segueixi utilitzant en les pròximes campanyes, tot i que no de primera equipació sinó complementària a les de les següents temporades.

Així doncs, a partir d’aquest 2020 els futbolistes tarragonins lluiran una samarreta nova que segueix tenint el color grana com a predominant, però amb la novetat de la bandera tarragonina de fons a la part frontal. «Capgirar la situació en la qual ens trobem no és tasca només del club, necessitem involucrar a tot el territori perquè si aconseguim tornar al futbol professional, serà beneficiós per a tots», expliquen des de l’entitat, és per aquest motiu que els grana han volgut apel·lar al territori posant la bandera tarragonina a la part frontal de la samarreta, i sentencien des del club que aquesta «és una oportunitat de tots per tirar la situació endavant». A més, la bandera també es pot trobar a la part superior del darrere, al costat de l’N de la marca Nàstic i just a sobre de «since 1886», per posar en relleu que el club tarragoní és el més antic en l’àmbit poliesportiu, ja que no n’hi ha cap altre que es creés l’any 1886 o abans.

Trencar la dinàmica

«Volem viure aquest 2020 amb optimisme, volem trencar la dinàmica en la qual ens trobem i per això hem preparat aquesta sorpresa per l’afició», argumenten des del Nàstic, i afegeixen que «teníem previst dissenyar una samarreta nova perquè l’actual ja està obsoleta i estàvem pendents dels terminis de producció per confirmar que la començarem a lluir a partir del gener». Els futbolistes la vestiran durant tota la segona volta i, també, en el darrer partit que resta per completar l’anada de la lliga.

Aquesta samarreta també estarà disponible a la botiga en els pròxims dies i estarà a un preu especial per als socis, a 55 euros, mentre que els que no ho siguin la podran adquirir per 65. «Normalment, el preu de les samarretes és de 65 euros per a tothom, però amb aquesta edició especial hem volgut rebaixar el preu per als socis del Nàstic, és per això que la podran comprar 10 euros més barata», remarquen des de l’entitat. Aquesta indumentària també anirà acompanyada per uns pantalons nous, els principals de color blanc amb una franja vermella.

Així doncs, any nou, vida nova i, en el cas del Nàstic, també samarreta nova per començar una segona volta que retorni l’esperança i la il·lusió a l’afició amb l’inici de la remuntada que l’allunyi definitivament del descens a Tercera Divisió per donar estabilitat al projecte que té la missió de retornar el conjunt a la categoria de plata del futbol estatal en el termini de temps més curt possible.

A la part de darrera hi ha l'N de Nàstic, la bandera tarragonina i l'any de la seva fundació.

El Nàstic estrena samarreta per encetar un nou any més esperançadorNàstic

tracking