Isaac Salvat i Natàlia Butí s'imposen al Trailseries de Colldejou

També es va disputar una cursa dins la competició de la Lliga TGN Nord

El podi dels guanyadors de la Trailseries Colldejou.

Isaac Salvat i Natàlia Butí s'imposen al Trailseries de ColldejouBlanca de la Sotilla

Isaac Salvat i Natàlia Butí es van proclamar aquest diumenge vencedors del Trailseries Colldejou, última prova del Circuit Kalenji Trailseries21K 2019.

La competició, emmarcada en un ambient nadalenc, va estar condicionada pel fort vent que va bufar en els punts més alts del recorregut.

La prova era organitzada per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i la col·laboració de l'Ajuntament de Colldejou.

Salvat va completar els 21km en 1:55:45, seguit de Pol Vilà (1:56:45) i d'Arnau Ansó (1:58:13). En fèmenies Butí (2:34:00) va obtenir quasi cinc minuts de marge sobre Heura Piñol (2:38:48), mentre que el podi el va completar Iciar Lucena (2:45:35).

Durant la mateixa jornada també es va disputar una cursa de quasi 10km que posava fi a la Lliga TGN Nord 2019. En categoria masculina, va guanyar Dani Castillo (49:30) per davant de Abdel Mouj (51:46) i Enric Caballé (53:18), mentre que en categoria femenina la victòria va ser per a Andrea Ruiz (1:09:01), que va estar acompanyada al podi per Laura Teruzzi (1:11:06) i Dolores Mata (1:11:50).