Diari Més

Confiança plena en Seligrat

El club continua creient que el valencià és el tècnic més adequat per tirar endavant la situació

L'entrenador grana en un dels primers entrenaments amb els tarragonins.

Confiança plena en SeligratOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona passarà els Nadals en descens directe a Tercera Divisió després d’encadenar tres derrotes consecutives, però això no significa que el lloc de Toni Seligrat al capdavant de l’equip perilli, i és que l’entitat tarragonina té plena confiança en ell.

El valencià va arribar a la banqueta grana el 19 de novembre per substituir a Xavi Bartolo i intentar revertir la situació dels tarragonins que, en la jornada 13, es trobaven en descens directe a Tercera Divisió amb 11 punts, dos per sota de la permanència. L’equip de Bartolo només va aconseguir dues victòries i cinc empats en aquests 13 partits, perdent els sis restants, uns números que els deixaven molt lluny de l’objectiu real, que era lluitar per l’ascens a Segona A. Un dels principals problemes d’aquell equip era la feblesa defensiva, ja que amb poques ocasions en contra acabaven encaixant molts gols. En aquests 13 partits en van rebre 22, que els deixava una mitjana d’1,6 gols per partit, una circumstància que complicava molt que els tarragonins aconseguissin puntuar, i això que els registres ofensius no eren gens dolents, amb 15 gols, una mitjana d’1,15 gols per enfrontament disputat.

Els números amb l’arribada de Seligrat van millorar notòriament i semblava que els tarragonins començaven a mirar cap amunt. En el primer enfrontament a la banqueta va aconseguir que el seu equip guanyés i, a sobre, sense encaixar gol (2-0 contra l’Ejea). La victòria els permetia sortir del descens directe per ocupar la plaça de play-off de descens a Tercera. En el segon enfrontament amb Seligrat els tarragonins van tornar a vèncer, 1-3 contra el Prat, aconseguint per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives que els feien enfilar fins a la catorzena posició.

Tres partits sense marcar

Semblava que Seligrat havia donat amb la tecla aconseguint sis punts de sis gràcies, en bona part, a una millora defensiva. Tot i això, cinc jornades després que marxés Bartolo, l’equip torna a estar en la mateixa posició, la dissetena, ocupant el primer lloc de descens directe a Tercera. Això ha estat provocat perquè els grana han acabat l’any encadenant tres derrotes consecutives.

En aquestes tres derrotes que ha patit el club tarragoní, l’equip no ha aconseguit anotar cap gol tot i disposar de bones ocasions i aquesta falta d’efectivitat ha portat als tarragonins al descens altre cop. A més, els dos últims partits perduts han estat contra rivals directes a la classificació, fet que ha encès encara més els ànims de l’afició que no va dubtar en xiular l’equip en el darrer partit contra l’Hércules. La situació és dramàtica a can Nàstic, ja que tothom sabia que pujar a Segona A seria molt complicat, però ningú pensava que la temporada portés al conjunt tarragoní a tenir problemes per mantenir la categoria.

Altes i baixes

Tot i aquesta dinàmica negativa que travessa l’equip amb Seligrat, des del club continuen confiant plenament en ell i entenen que no és el culpable de l’inici desastrós del conjunt. Els màxims dirigents creuen que és el tècnic idoni per revertir la situació i tornar al camí de la victòria com va fer en els dos primers enfrontaments, és per això que Seligrat i els directius del Nàstic ja es troben treballant conjuntament per planificar les baixes i les altes que poden succeir en aquest mercat d’hivern per tal de fer fora aquells que no han rendit com esperaven i contractar futbolistes que augmentin el nivell i competitivitat de l’equip.

tracking