Diari Més

El CV Sant Pere i Sant Pau confirma la seva presència a la Copa Príncipe

La junta del club ha aconseguit reunir-se amb l’alcalde de Tarragona per tractar l’assumpte

Els jugadors i entrenador del CV SPiSP en el darrer partit jugat.

El CV Sant Pere i Sant Pau confirma la seva presència a la Copa PríncipeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau participarà en la pròxima edició de la Copa Príncipe que tindrà lloc els dies 11 i 12 de gener al pavelló municipal de San Sadurniño, a La Corunya. Així ho ha confirmat aquesta tarda el president del club cooperativista, justament el mateix dia que l’entitat compleix 37 anys.

El conjunt dirigit per Vlado Stevovski s’havia guanyat a la pista la seva participació en la Copa Príncipe, finalitzant la primera volta de la lliga entre els quatre primers classificats, concretament en segona posició. Però els problemes econòmics estaven plantejant que el club tarragoní no s’hi presentés. Va ser amb l’anunci dels pressupostos del 2020 de l’Ajuntament de Tarragona quan van saltar les alarmes al CV Sant Pere i Sant Pau que veia com se’ls retallava la subvenció, justament l’any que ja acaben de pagar el deute. La situació ha canviat després que el club hagi aconseguit reunir-se amb l’alcalde tarragoní, Pau Ricomà, a qui li han expressat la situació del Sant Pere i Sant Pau.

«Estem molt contents que per fi ens hàgim pogut reunir amb l’alcalde, la trobada ha tingut lloc aquest matí amb una part de la junta i ha servir per explicar les nostres preocupacions», explica el president del CV Sant Pere i Sant Pau, Alfonso Periañez, qui afegeix que «el fet més important és que hem aconseguit confirmar la participació en la Copa Príncipe que era el que tenia més urgència», i també destaca que «a més, la reunió ha anat molt bé i ens hem emplaçat per a reunir-nos més endavant, quan passin les festes, per tractar tots els temes amb profunditat».

Així doncs, el Sant Pere i Sant Pau competirà a la Copa Príncipe juntament amb el Barça, el Rotogal Boiro i el Voleibol Dumbría. De fet, els tarragonins ja saben el calendari de la competició, és per això que l’entitat tenia urgència per tractar aquest assumpte i no causar problemes a la federació en l’organització de la competició. Els d’Stevovski debutaran l’11 de gener a les 19 h. contra el Voleibol Dumbría i el guanyador de l’eliminatòria accedirà a la final, l’endemà a les 12 h., on jugarà contra el campió del duel entre el Barça i el Rotogal Boiro.

tracking