Diari Més

Seligrat: «Hem de millorar l'equip sencer»

El tècnic reconeix que el nivell col·lectiu i individual de l’equip està «ratllant molt baix»

Seligrat a la banqueta del Nou Estadi.

Seligrat: «Hem de millorar l'equip sencer»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seligratha admès que «el que més em preocupa és perdre, en la situació en la qual ens trobem i a casa», i ha afegit que «hi ha hagut una part clara on hem dominat fins a la mitja hora de partit quan, d'un no res, ha arribat el seu gol,una jugada aïllada, centrada al segon pal que no hem defensat bé». El tècnic ha explicat que pensava que a la segona meitat l'equip milloraria però ha estat un «vull i no puc» i un Hèrcules que «ha fet un partit perfecte», segons ha detallatSeligat, que ha argumentat que els alacantins s'han aprofitat dels «nervis» dels grana per fer mal i sortir al contraatac.

Pel que fa als reforços que puguin arribar en el mercat d'hivern, el valencià ha argumentat que «tots els que estem aquí, jugadors i tècnic, hem vingut perquè tenim, a priori, un nivell molt alt per la categoria però si un equip a nivellcol·lectiuia nivell individualestà ratllant un nivell molt baix, haurem de canviar coses». «És més que evident que quan s'obri el mercat d'hivern hem de millorar l'equip sencer», ha sentenciatSeligrat, això deixa entreveure que, probablement, hi haurà més dels dos o tres canvis que s'ha anat anunciant darrerament des de la secretaria tècnica del Nàstic.

L'entrenador grana ha afirmat que el que ha succeït al terreny de joc ha estat «inexplicable» però ha assenyalat que «una sèrie de coses ens han portat al partit a on ha anat però en teoria tots els que estem aquí estem preparats per jugar en aquest tipus de situació i de pressió», i ha afegit que no ha vist a l'equip fresc, tot i que ha deixat clar que «tampoc als que no van jugar l'altre dia, no és una qüestió de cansament físic». Tot i la derrota,Seligratdefensa que «l'equip ho ha intentat, però no ha pogut perquè l'Hérculesha defensat molt bé i perquè contínuament s'aturava el joc», però també ha reconegut que el conjunt no ha sabut aprofitar la gran quantitat de jugades a pilota aturada de les quals ha disposat. Finalment, el valencià ha reconegut que «em preocupa veure l'equip impotent, però crec que hem d'estar preparats per qualsevol situació. Hem de tenir capacitat de sobreposar-nos, estem jugant un partit de futbol, no la vida».

tracking