Diari Més

En caiguda lliure (0-2)

El tarragonins encadenen la tercera derrota consecutiva amb Seligrat

Els tarragonins sumen tres partits de lliga sense marcar gol.

En caiguda lliure (0-2)Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic no aixeca cap i per segona jornada consecutiva perd contra un rival directe a la classificació i segueix en caiguda lliure. Si la setmana passada era l'AtléticoLevanteel que s'enduia la victòria contra els tarragonins i els avançava en la classificació, avui ha estat l'Hérculesqui s'ha emportat el premi del Nou Estadi i enfonsa els grana en l'últim partit del 2019 encadenant la tercera derrota consecutiva.

El Nàstic no ha començat malament la primera meitat on, després d'uns primers minuts de molta igualtat amb anades i vingudes, els tarragonins han agafat el ritme del partit amb possessions llargues i buscant insistentment l'àrea rival a través de la pilota aturada però també amb centrades des de la banda. Els grana han gaudit d'una ocasió clara de gol al minut 10 a través d'una jugada assajada a pilota aturada.Bonillaha servit una falta a tres quarts de camp en curt cap aMárqueza la frontal que, al primer toc, l'ha passat a Pereira dins l'àrea i aquest, una mica forçat, ha disparat a porteria però Falcón s'ha fet gran i ha tret la pilota a córner. Amb aquesta acció el Nou Estadi ha crescut i ha engrescat als seus a ser encara més protagonistes amb la pilota, es veia un Nàstic còmode sobre el terreny de joc gaudint de bones accions de perill.

El següent en intentar-ho ha estatBonillaque ha buscat sorprendre amb una centrada-xut des de la banda esquerra però la pilota ha acabat fregant el pal esquerre de la porteria alacantina. Corria el minut 27' i de les botes deBonillaha tornat a néixer una acció clara de gol queGoldarno ha aprofitat per ben poc. El lateral ha centrat una falta des de la banda dreta iGoldarha rematat bé la pilota però aquesta ha sortit fregant el pal de Falcón. Semblava que el gol del Nàstic estava a punt de caure però, ja ho diu el tòpic, el que perdona ho acaba pagant i així ha estat. Els grana han sortit a l'atac i tenien una bona ocasió amb superioritat numèrica peròValentínha decidit fer-se una autopassada per córrer i el defensa li ha acabat prenent la cartera.Valentíns'ha quedat estès a terra lamentant-se de l'acció i l'Hérculesha iniciat la resposta, que ha acabat amb el primer gol del partit. Borja ha aprofitat una centrada des de la banda esquerra al segon pal on, de primeres, ha rematat malament però estava tan a prop de la porteria que la pilota ha acabat entrant.

Aquesta era la primera ocasió de gol de l'Hérculesque, tot i ser inferiors als tarragonins, han demostrat tenir més olfacte golejador i treure rendiment de les poques ocasions que ha disposat. Amb el gol, el suspens ha tornat a rondar el Nou Estadi i l'Hérculesho ha aprofitat per créixer i generar més perill en els cinc minuts finals que en tota la primera meitat. Per fortuna per als tarragonins, no han estat capaços de treure profit i els primers 45 minuts van finalitzar amb la victòria per la mínima dels alacantins.

La segona ha continuat el guió dels darrers instants de la primera meitat i el Nàstic ha sortit molt malament tot i la necessitat de remuntar el partit per no caure en places de descens. L'Hércules, tot i que sense massa perill, seguia fent i desfent com volia davant la passivitat d'uns tarragonins que estaven groguis. En aquesta segona part s'ha vist poc futbol, ja que el Nàstic s'encomanava a les accions individuals per buscar l'empat i els alacantins aprofitaven totes les accions per esgarrapar minuts al marcador, ja que havien fet la feina en la primera meitat.Seligratha buscat la reacció donant entrada aAmang, Oliva iLoloPláperò ha servit de poc. La primera pilota que ha tocat el camerunès ha disparat a porteria però Falcón ha aconseguit atrapar-la sense problemes. Oliva ha sortit al terreny de joc i ha demostrat que, ara mateix, fa més mèrits que PedroMartínper ser titular, tot i que l'única diferència és que un lluita totes les pilotes aèries i l'altra s'amaga.

L'Hérculesha estat a punt d'ampliar distàncies en el minut 74', de fet,CarlosMartínez ha enviat la pilota al fons de la xarxa, aprofitant que Bernabé ha sortit malament però l'acció ha quedat invalidada per fora de joc. L'àrbitre ha afegit 7 minuts de temps extra al partit que només han servit perquè els alacantins ampliessin l'avantatge i sentenciessin el duel. Ha estat en l'últim minut del matx quan Bernabé ha pujat a rematar un córner però la defensa ha refusat la pilota. El porter grana ha corregut cap a la seva porteria i ha tingut temps per col·locar-se bé abans que l'Hérculesarribés a l'àrea però no ha pogut fer res per evitar el segon i darrer gol del partit, el deRulo.

Els alacantins feia dos mesos que no guanyaven i han trencat la ratxa en el millor moment per ells, contra un rival directe, el Nàstic, que si hagués estat capaç de guanyar, hauria deixat a l'Hérculesenfonsat en el descens, set punts per sota, i podria començar a treure el cap de la zona calenta i, com a mínim, passar un Nadal tranquil però ha succeït tot el contrari. Els deSeligratpassaran dues setmanes en els llocs per baixar a Tercera Divisió i acaben l'any exactament igual que com el van començar, perdent i en la zona per perdre la categoria. Amb aquesta derrota, que els deixa tres punts per sota de la permanència, els grana acomiaden un dels pitjors anys en la història recent de l'entitat.

FITXA TÈCNICA

Nàstic. Bernabé, Bonilla, Juan Rodríguez, Goldar, Valentín, Viti, Javi Márquez (Gerard Oliva, 71’), Brugui, Pol Ballesteros (Amang, 56’), Pereira (Lolo Plá, 79’) i Pedro.

Hércules. Falcón, Nani, Teo, Álvaro, Felipe, Fran Miranda, Diego Benito (Pedro Torres, 72’), Yeray, Moha, Borja (Rulo, 90’) i Carlos Martínez (Alfaro, 77’).

Gols. 0-1, Borja (37’); 0-2, Rulo (97’).

Àrbitre. Jose Antonio Fernández Rodríguez (col·legi gallec). Va amonestar al local Pedro; i al visitant Moha.

Incidències. El Nou Estadi va acollir el partit corresponent a la 18a jornada del grup tercer de Segona Divisió B.

tracking