Diari Més

La Pobla vol acabar el 2019 amb una victòria davant la seva afició

El filial grana vol trencar la ratxa de set partits consecutius sense guanyar contra el Cerdanyola

Imatge d'arxiu del darrer partit disputat a la Pobla de Mafumet.

La Pobla vol acabar el 2019 amb una victòria davant la seva aficióJose María García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet vol acabar l’any de la millor manera possible i aquesta no és altra que amb una victòria davant la seva afició. El filial grana rep la visita del Cerdanyola aquest dissabte a les 18 h., que són desens a la classificació, a només tres punts de la Pobla.

«A Tercera Divisió no hi ha rival senzill, no hi ha cap partit relaxat, sempre són tots molt bons», argumenta el tècnic del filial grana, Albert Company. A més, el Cerdanyola arriba en una dinàmica totalment oposada a la de la Pobla, ja que encadenen sis partits sense perdre, en una clara ratxa ascendent. Coses del futbol, la darrera derrota dels barcelonins va ser contra el Figueres per 2 a 1, exactament el mateix rival i resultat que va tenir la Pobla el cap de setmana passat, qui sap si sent aquesta també la darrera derrota dels d’Albert Company abans d’iniciar una nova ratxa exitosa, almenys, així ho esperen els jugadors pobletans.

«El partit serà molt difícil, és un rival que esperarà qualsevol errada nostra per intentar fer-nos mal», diu Company, qui afegeix que «serà complicat però tenim moltes ganes d’acabar bé l’any, necessitem trobar una regularitat més estable». Sobre com es troben els seus jugadors després d’aquesta ratxa, l’entrenador assegura que «ells estan bé, amb ganes de tornar a guanyar, enrabiats per la situació», tot i que assegura que «perdent set partits no estàs en un estat d’ànim i mentalitat positiva, però això forma part de l’aprenentatge dels filials». «En el futbol sempre hi ha pujades i baixades, però amb els filials aquestes dinàmiques encara són més exagerades, i això també té un cantó positiu, ja que costa molt sortir però quan ho fas és més fàcil encadenar més victòries», expressa Albert Company.

Tot i aquesta mala ratxa, les sensacions del filial no són dolentes perquè «hi ha pocs equips que ens hagin superat realment», tal com indica l’entrenador pobletà. «En els dos últims partits estem convençuts que mereixíem molt més, contra el Vilassar, fins a la segona meitat ells no passen del mig del camp, i, tot i jugar nosaltres amb un menys, vam tenir més ocasions de gol», recorda Company, qui també posa d’exemple el darrer duel contra el Figueres. «En l’últim partit vam perdre 2-1 però hauríem pogut empatar tranquil·lament perquè vam tenir un parell de pals», diu. Per al partit d’aquest cap de setmana, Company recupera a Pol Domingo i Roger Figueras, després de complir el partit de sanció contra el Figueres. Per contra, no podrà comptar amb Alberto García, que va rebre la cinquena groga en l’últim partit, i tampoc amb Sergio Montero que pateix una lesió a l’adductor que el tindrà apartat unes setmanes.

Jornada solidària

El CF Pobla de Mafumet aprofitarà el partit de dissabte per col·laborar amb el Banc d’Aliments i convida a tots els aficionats que portin algun aliment per ajudar amb el Gran Recapte. Com a recompensa, tots aquells que col·laborin podran entrar gratuïtament a veure el duel contra el Cerdanyola. A més, el total de diners que recapti amb les entrades serà destinat per a la compra de menjar del Banc dels Aliments. Així doncs, el club convida a tothom a sumar-se a la causa i que vagin a veure l’últim partit de l’any carregats d’il·lusió i d’aliments.

tracking