Diari Més

Una Copa per recuperar la il·lusió

Els tarragonins reben la visita de l’Olot i tots dos conjunts arriben després de perdre els dos últims partits disputats en lliga

Els de la Garrotxa ja van derrotar als tarragonins en l'enfrontament de lliga disputat al Municipal d'Olot (2-1).

Una Copa per recuperar la il·lusióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona desconnectarà de la lliga i se centrarà en la Copa del Rei per afrontar el partit corresponent a l’eliminatòria d’aquest vespre (20.30 h.) contra l’Olot. Tots dos conjunts arriben en dinàmiques negatives després de perdre els últims dos partits disputats en la lliga, així que aprofitaran aquesta competició per tornar a il·lusionar els seus aficionats.

Els grana necessiten trencar la ratxa de dos partits perdent que els donarà moral per afrontar el transcendental partit de diumenge contra l’Hércules. Tot i que el duel més important és el de lliga, Seligrat, tècnic grana, apostarà per alinear el millor onze possible, per tant, el Nàstic no regalarà el passi a la següent ronda de la competició del KO. Davant tindran un Olot que, tot i perdre els dos últims partits, està tenint una temporada més bona que la dels tarragonins. Els de la Garrotxa ocupen l’onzena posició a la lliga amb 22 punts, cinc més que els grana, i aconseguint cinc victòries i set empats, perdent els cinc enfrontaments restants. Pel que fa als gols no són un conjunt gaire golejador però tampoc encaixen amb facilitat, han anotat 14 dianes i només n’han rebut 11.

Aquests dos últims enfrontaments perduts de l’Olot van ser contra l’Orihuela (0-1) i el Llagostera (1-0), però abans van encadenar nou partits sense perdre, amb sis empats i tres victòries, una d’elles contra el Nàstic (2-1). Un dels homes que porta el pes ofensiu dels de la Garrotxa és Héctor Simón, el migcampista que suma quatre dianes, un jugador que els tarragonins hauran de seguir de ben a prop en el partit d’aquest vespre.

De fet, Simón va ser un dels jugadors que va marcar en el partit contra els tarragonins inaugurant el marcador. En aquell duel també van marcar Pedro, per empatar el matx, i Carles Mas per donar els tres punts als de Raúl Garrido. En aquell partit els tarragonins, encara dirigits per Bartolo, no van ser capaços de superar a l’Olot i tindran avui la seva revenja particular.

En joc hi ha el passi a la següent ronda on hi ha més probabilitats que toqui un equip de Primera o Segona i també una injecció econòmica de 30.000 euros, dos incentius que faran que tots dos conjunts deixin de banda la seva mala dinàmica en lliga i se centrin en la competició que iniciaran aquest vespre. L’Olot és un dels conjunts de la categoria que més bon tracte de pilota té, tot i que molts gols han arribat en accions al contraatac i a pilota aturada, és per això que tot indica que els olotins vindran al Nou Estadi amb ganes de ser protagonistes amb la pilota sense por d’enfrontar-se al Nàstic i disposats a treure profit a les bones característiques del terreny de joc que els ajudarà a desplegar la seva proposta.

Pocs canvis

Seligrat no va avançar si hi hauria moltes novetats en el seu equip titular, tot i que va afirmar que traurà un equip competitiu. És per aquest motiu que tot fa pensar que, a la porteria, continuarà Bernabé, i els laterals els ocuparan Bonilla, que torna de sanció, i Albarrán que no podrà disputar el duel de diumenge. Una de les novetats es podria trobar al mig del camp, on Petcoff apunta a la titularitat després de perdre’s el partit contra l’Atlético Levante per acumulació de targetes, i així donar descans a Javi Márquez. En punta sembla que Gerard Oliva tornarà a la titularitat per agafar rodatge després de la lesió. Pel que fa a l’Olot, Garrido només té la baixa de Blázquez i tot fa pensar que desplegarà un 5-3-2 amb tres migcampistes per ser superiors als tarragonins.

tracking