Diari Més

Seligrat: «No m'agafo l'eliminatòria per donar minuts a ningú»

El tècnic creu que el partit pot ser beneficiós per treure’s el regust de la derrota contra l’Atlético Levante

Toni Seligrat a la roda de premsa d'aquest matí.

Seligrat: «No m'agafo l'eliminatòria per donar minuts a ningú»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ToniSelgratavisa que «sortirem amb el millor onzepossible» en el partit de demà contra l'Olot, corresponent a la primera ronda de la Copa del Rei. «No m'agafo l'eliminatòria per donar minuts a ningú, no estem per donar res, estem perquè ens donin a nosaltres», ha explicat aquest matí el tècnic grana en la roda de premsa prèvia al matx de demà. L'entrenador té clar que diumenge hi ha un altre partit molt important, el de lliga contra l'Hérculesi espera que l'equip dosifiqui bé. «Posarem el millor onzepossibleper guanyar sabent que diumenge hi ha un altre partit tant o més important que aquest», ha afirmatSeligrat, qui afegeix que «aquest no és un partit de pretemporada per donar minuts a ningú i intentarem passar l'eliminatòria». Així doncs, sobre si es veurà un relleu a la porteria grana, el tècnic ha repetit que «no posaré a ningú per veure com rendeix».

Sobre si aquest partit molesta o no, el valencià ha sentenciat que «ens plantegem que arriba i, com sempre, ens ho agafem amb el vessant positiu que és que hem tingut la sort que ens toqui a casa i que ve un rival que coneixem i amb el qual ja ens hem enfrontat», a més, ha continuat dient que «és una competició moltil·lusionantper a tothom, si vas passant cap endavant, especialment per a l'espectador». L'entrenador grana també ha assegurat que «a mi m'agradaria jugar dos partitscada setmanaperquè m'agrada entrenar però el que més m'agrada és la competició.En l'àmbit personaljo estic encantat de tenir aquest partit i més després de la derrota per veure si pots treure't de sobre aquest mal regust», i ha afegit que «és important perquè siguanyem, ens aniràmolt bé per diumenge que és el partit realment important». En aquesta línia,Seligratha remarcat que «espero que puguem dedicar una victòria a tothom i, si pot ser, mereixent-la, tot i que si no lamereixem, tampoc hi hauràcap problema si l'aconseguim».

Sobre el rival, l'Olot, l'entrenador ha assenyalat que «vénen de dues derrotes, però la seva trajectòria abans era molt bona, han estat molts partits sense perdre», i ha afegit que «l'exigència d'aquest club no és la del Nàstic i crec que vindran a gaudir, fent moltes coses bé però a gaudir de l'eliminatòria i intentar passar-la sense pressió». Pel que fa al seu model de joc,Seligratha destacat que «la principal virtut és que són protagonistes de la pilota, és molt difícil prendre'ls-hi. Que ningú pensi que és una perita en dolç quedonala pilota al rival i ells treballen sense, és tot el contrari». Pel que fa als seus jugadors, ha assegurat que «s'han adonat que porten dos partits perdent però fent tot el possible per guanyar després d'encaixar el gol i sembla que això abans no passava. Això els ha donat un plus de fortalesa que veuen com són capaços de remuntar. Ara falta que ho fem algun dia però l'equip el veig cada setmana millor».

tracking