Futbol

El Salou Costa Daurada s'endú el derbi tarragoní contra el Tarraco

Les salouenques es mantenen terceres a la classificació amb sis victòries en els sis partits jugats

Les jugadores i el cos tècnic del club salouenc celebrant la victòria contra les tarragonines.

Salou Costa Daurada, futbol femeníCedida

L’amateur femení de l’Escola Futbol Base Salou Costa Daurada va derrotar per 1 gol a 2 al Tarraco en el derbi que van disputar el passat diumenge a Campclar. Tots dos conjunts arribaven en una bona dinàmica al duel, les tarragonins ho feien en cinquena posició amb només dues derrotes, mentre que les salouenquesarribaven terceresi amb ple de victòries. Cal recordar que tots dos equips s’estrenen enguany a la categoria de futbol 11 femení, el Costa Daurada ho ha fet creant l’equip per primer any, mentre que el Tarraco fent el salt de futbol 7 a l’11.

El Costa Daurada, dirigit per Pau Díaz, va començar fort el partit i al minut 5 van aconseguir avançar-se en el marcador amb una diana de Marina Martínez. «La veritat és que a la primera meitat vam ser superiors, al minut 1 ja vam tenir un mà a mà que no vam materialitzar i al 5 ja vam posar-nos per davant», explica el tècnic del Salou, qui afegeix que «vam tenir més ocasions per fer el segon gol però no vam aconseguir-ho». Sobre aquesta primera meitat, Pau Díaz diu que «estic molt content amb el treball de les jugadores». La resposta del Tarraco no va arribar fins a la segona meitat, quan al minut 50 Mireia García va posar les taules culminant una gran jugada individual d’Aila Real. «Al descans vam fer una xerrada per canviar el xip mental perquè estava sent un partit força tens i havíem de centrar-nos més en el joc de l’equip», explica Arnau Villagrasa, membre del cos tècnic del Tarraco. Tot i la bona reacció de les locals, les salouenques estaven disposades a endur-se els tres punts i cinc minuts més tard van posar el definitiu 1 a 2 a l’electrònic, amb un gol d’Itziar Borrellas de falta directa. Villagrasa afirma que «en línies generals, va ser un partit molt igualat, especialment en el temps de descompte on el partit es va descontrolar i tots dos vam atacar sense pensar en la defensa».

El conjunt dirigit per Pau Díaz té dos partits ajornats, contra Calafell i Tortosa, dos dels rivals més durs de la categoria. Precisament, aquests dos conjunts són els que s’enfrontaran al Tarraco en les pròximes dues jornades, mentre que el Costa Daurada ho farà contra Castellví de la Marca, el 22 de desembre, i Pardinyes, el 12 de gener. A més de l’enfrontament contra el Tortosa que tindrà lloc el pròxim diumenge 29 de desembre, abans d’aturar-se per les vacances de Nadal. Pel que fa al partit anul·lat del Calafell, encara no té data.