Diari Més

Seligrat: «Hi ha 45 minuts que els hem llençat a la brossa»

El tècnic defensa que «l'equip perd fent tot el possible per guanyar»

Toni Seligrat durant la roda de premsa d'aquest divendres.

Toni Seligrat, nàstic, tartagona, futbol, granesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat ha estat molt crític amb la primera meitat que ha realitzat el seu equip, afirmant que «hi ha 45 minuts que els hem llençat a la brossa», i afegint que «el nivell en aquest temps ha estat molt baix». Tot i això, el tècnic grana creu que «a la segona sembla que s’ha transformat tant amb pilota com sense i tenia clar el que volia», i ha assegurat que «en aquesta categoria guanyar fora de casa és complicat i, si perdem més partits, espero que sigui així, per un gol de diferència i atacant al rival».

En línies generals, Seligrat està content amb el que ha proposat el seu equip que «veus que l’equip perd fent tot el possible per guanyar» i argumenta que «portem quatre partits, dos guanyats i dos perduts, que no està malament tal com estava l’equip». Per segon partit consecutiu, els grana no han aconseguit marcar cap gol tot i generar algunes ocasions, un fet sobre el qual l’entrenador valencià ha detallat que «el gol està caríssim, l’equip ha de fer dos per guanyar i no és fàcil. Avui hem tingut quatre ocasions».

Preguntat sobre la mala primera part del partit d’avui i comparant-la amb la del Prat, on els locals també van començar marcant, el tècnic defensa que «no crec que tinguin res a veure» i argumenta que «crec que la del Prat va estar igualada i avui s’ha vist molta diferència en un camp que no té res a veure amb aquell, sense vent i amb nois que proposaven futbol». Sobre Javi Márquez, que avui ha completat els 90 minuts, ha confessat que «la idea era que jugés 70 o 75 minuts, però tal com ha anat el partit l’ha hagut de jugar tot i ens ha fet un favor, perquè no estava per jugar els 90 minuts». Finalment, avui ha donat entrada en els últims 10 minuts del matx a Gerard Oliva, que tornava de lesió. Sobre la seva entrada Seligrat ha explicat que «jo l’equip el veia molt bé i normalment faig canvis quan hi ha algo que no està bé, és per això que no ha entrat fins als últims 10 minuts».

tracking