El Nàstic encadena la segona derrota amb Seligrat

Els grana perden 1-0 contra l'Atlético Levante i cau al play-off de descens a Tercera

Brugui rematant una pilota en el partit d'avui

El Nàstic encadena la segona derrota amb SeligatLevante Atlético UD

El Nàstic ha tornat a perdre contra un filial, aquest cop l’Atlético Levante i també per un gol a zero, com va passar el cap de setmana passat al Nou Estadi contra el Villarreal B. La realitat és que el Nàstic no ha realitzat un bon partit, especialment en una primera part que ha estat dominada pels locals i que han sabut traslladar-ho en el marcador. A la segona els grana han intentat reaccionar però no han aconseguit ni un empat davant un rival directe per la permanència. Seligrat ha donat entrada a Pol Valentín a l’onze titular, al lateral esquerre per substituir al sancionat Bonilla, i també ha posat a l’onze a Ferran Giner en lloc de Pol Ballesteros i a Pedro, després de complir el partit de sanció. La resta ha estat el de sempre.

La primera meitat ha començat amb molta igualtat entre els dos conjunts en un partit on tots dos equips buscaven el joc directe. Les primeres aproximacions han estat pels tarragonins, tot i que el guió ha canviat a partir del primer quart d’hora i l’Atlético Levante ha començat a demostrar perquè ha guanyat la meitat dels partits que ha disputat fins ara a Buñol. El filial granota, amb el pas dels minuts, ha anat fent més clara la seva superioritat sobre el terreny de joc amb possessions llargues i constants incursions per ambdues bandes. Tot i això, els centrals, Juan Rodríguez i Bruno Perone, s’han mostrat molt segurs allunyant el perill en totes les accions, i molt ajudats per Márquez i Goldar que formaven el doble pivot. Veient la superioritat que plasmava l’Atlético Levante, Seligrat ha decidit fer un canvi tàctic, movent a Brugui a la banda esquerra i a Giner a la dreta. Semblava que això funcionava però ha estat un miratge. El Nàstic ha sortit bé en un contraatac, Goldar ha enviat l’esfèric a la dreta per Giner que ha començat a conduir però cap a dins i, sense saber massa bé on anar, ha acabat perdent la pilota al mig el camp i obligat a fer falta per evitar que els locals passessin a l’atac.

Tres minuts després d’aquesta mala jugada de l’extrem grana, ha arribat el primer gol del partit, fet per Martínez que ha rematat de cap una bona centrada de Ferni des de la banda esquerra del filial granota. Amb el gol, el Nàstic ha reaccionat i ha tornat atacar i Pol Valentín ha estat a punt d’empatar el duel dos minuts més tard amb una centrada-xut que ha acabat estavellant-se al travesser de Cárdenas. Sense temps per a res més, la primera meitat ha acabat amb victòria per la mínima dels locals.

A la repressa, el Nàstic va sortir més endollat i semblava que aconseguiria l’empat. Ferran Giner va protagonitzar la primera jugada ofensiva d’aquest segon temps però no va decidir bé en el tram decisiu, després d’internar-se a l’àrea, va deixar l’esfèrica enrere però no hi havia cap jugador grana en aquell punt. Els grana començaven a jugar en camp rival, cosa que no han fet en tota la primera meitat, però això no vol dir que els locals no dispossessin de bones ocasions. De fet, han estat a punt de fer el segon gol amb l’atacant de filial granota remtant sol dins l’àrea una centrada des de l’esquerra però no ha definit bé. Seligrat ha mogut banqueta per tornar a dominar el partit i ha donat entrada a Ballesteros i Lolo Plá per Ferran Giner i Pereira. Els canvis han aportat una mica més d’intensitat però insuficient per aconseguir l’empat.

El més actiu d’aquest segon temps ha estat Pol Valentín, que, tot i jugar per l’esquerra, no ha deixat de buscar l’àrea rival amb insistència i centrant, tot i que la defensa aconseguia desviar pràcticament totes les jugades. Márquez també ha ajudat a l’equip ofensivament, amb bones passades a l’interior de l‘àrea buscant a Pedro però que aquest no ha pogut aprofitar. Rodríguez ha estat a punt de convertir-se en l’heroi grana amb una excel·lent rematada a la centrada d’Albarrán, però Cárdenas ha tret una gran mà per desviar la pilota a córner. Després ha estat Lolo Plá qui ha tingut el gol al seu cap, després d’una centrada des de la dreta de Brugui però l’atacant no ha aconseguit rematar bé. El partit enfilava ja la recta final i Seligrat ha donat entrada a Gerard Oliva que ha baixat totes les pilotes aèries que li han arribat, però cap dels seus companys ho ha pogut aprofitar amb una defensa que estava molt ben plantada. Ja en els instants finals, Juan Rodríguez ha provat sort amb un xut potent des de la frontal però l’esfèrica ha sortit per sobre del travesser.

Aquesta és la segona derrota consecutiva del Nàstic amb Seligrat que, com en l’anterior duel disputat, no ha aconseguit anotar cap gol. La derrota, contra un dels millors locals, fa que els grana baixin al lloc de play-off de descens a Tercera Divisió, passats, precisament, per l’Atlético Levante.