Diari Més

Entitats

El Golf Costa Daurada fa balanç de l'any i el considera «històric»

L'entitat ha estrenat camp de pitch & putt i en pocs mesos obrirà un centre DIR i la piscina

Imatge de les obres de construcció del centre DIR al Golf Costa Daurada.

El Golf Costa Daurada fa balanç de l'any i el considera «històric»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Golf Costa Daurada TarragonaSportsCenterha fet, aquesta setmana, balanç de l'any, un curs que ha estat especialment positiu, segons els responsables del club, que l'han arribat a considerar d'«històric».

El director de l'entitat, Joan Monzó, destacava especialment dels darrers 12 mesos la inauguració del camp depitch&putt, «un camp lloat per tothom qui ve, pel que fa al paratge que l'envolta, de com està fet, dels criteris de sostenibilitat imantinentque hi apliquem...» Actualment la secció del nou camp compta amb una vuitantena d'abonats, «i començarem el 2020 presentant diversos equips en competició: un femení de segona divisió i un masculí de quarta, a més d'un equip sènior».

En l'àmbit competitiu, l'any es tancarà ambgrans èxits. Com explicava Monzó: «Hem viscut un any espectacular, sumant molts títols i subcampionats en categories infantil i juvenil. Per exemple, ens hem proclamat campions delBoys&Girls, trencant 10 anys de victòries del Real Club de Golf el Prat, i també hem alçat el títol de l'interclubsCatalunya, entre altres èxits.»

Elresponsablede la secció de pàdel itennisde l'entitat, XaviPueyo, destacava que la secció detenisha arribat als 140 abonats, uncreixementque també ha experimentat la secció de pàdel. «Quan vaig arribar, la secció estava pràcticament abandonada, i ara hem triplicat els abonats fins al centenar, gràcies a la potenciació de les competicions decaràctersocial», afegiaPueyo.

D'altra banda,Pueyoremarcava, «la voluntat de potenciar les seccionsoutdoor, com són laBTT, el senderisme i elrunning».lavoluntat dels responsables és «arrodonir l'oferta d'un Golf Costa Daurada que compta actualment amb 800 abonats i unes 220 famílies, però volem arribar als 1.500 o 2.000 abonats».

En aquest sentit, detallava que «des de l'inici del projecte, l'any 2016, l'objectiu ha estat passar de ser un club de golf a esdevenir una ciutat esportiva, i volem fer-ho sense diferenciar públics ni usuaris: totes les ofertes són per a tothom, abonats o nouvinguts».

En aquest sentit, Monzó incidia en els plans de futur del Golf Costa Daurada, amb l'obertura del nou centre DIRilapiscina, que entraran en funcionament a l'abril iel maigvinent, respectivament.

El centre DIR, el primer de la firma a la província de Tarragona, comptarà amb 900 metres quadrats útils distribuïts en diversos espais: zona de recepció, vestidors, sala de fitness, sala d'activitats dirigides, sala despinningi, a més, es reserva espai per a una futura ampliació, si fos necessària. Pel que fa a la piscina, serà inicialment descoberta, si bé la previsió de la propietatimplicaclimatitzar-la l'any 2021, i cobrir-la el 2022.

A hores d'ara, aquest nou espai per al fitness compta ja amb 120 persones preinscrites, tot i que l'objectiu és obrir portes amb 500 usuaris inscrits. En aquest sentit, aquelles persones que formalitzin la seva inscripció abans de l'obertura del centre DIR, gaudiran d'un preu reduït de només 39,90 € mensuals, durant tot un any i a comptar des del moment de l'obertura del centre DIR, al mes d'abril. Així mateix, també s'ofereix la possibilitat de contractar un abonament anual, per 399 €, que suposa una quota mensual de només 33,25 € mensuals o,cosa que és el mateix, gaudir de dos mesos gratuïts.

tracking