Diari Més

Presentació oficial del Club Atletisme Tarragona per la temporada 2020

L'acte ha finalitzat amb un esmorzar de tots els assistents

Imatge de grup del Club Atletisme Tarragona per la temporada 2020.

Presentació oficial del Club Atletisme Tarragona per la temporada 2020Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte s'ha fet la presentació oficial del Club Atletisme Tarragona per la temporada 2020. A la presentació, en un mati festiu, hi han assistit els atletes de categories inferiors de l'escola ECAT i els atletes del club. Durant l'acte s'han fet les fotos oficials per categories i de tot el club conjuntament, el parlament del president del club, Joan Bardina, un entrenament conjunt on han participat desde els més petits fins als veterans i, finalment s'ha acabat l'acte amb un esmorzar.

Convocatòria de Mireia López

D'altra banda, de l'activitat del club cal destacar que Mireia López ha estat present a la convocatòria realitzada per la Federació Espanyola d'Atletisme a una concentració Sub23 i Sub20 de 100 i 110 metres tanques, que ha tingut lloc a León del 5 al 9 de desembre, en la que ha compartit diferents sessions tècniques i d'entrenamentamb els millors atletes a nivell estatal, de la prova de les tanques altes.

Mireia López ha entrat en aquesta convocatòria després degairebé sis mesos en què ha estat aturada per culpa d'una lesió (fractura de l'escafoides del peu).

El Club Atletisme Tarragona participarà pròximament en el Campionat de Catalunya de Clubs de Pista Coberta en categoria femenina a la 1ª Divisió per primera vegada des de la seva fundació, a l'haver aconseguit l'ascens la temporada passada.

Mireia López amb la resta de l'equip estatal que ha participat a la convocatòria a León.

Presentació oficial del Club Atletisme Tarragona per la temporada 2020Cedida

tracking