Diari Més

Toni Seligrat: «Intentarem ser els protagonistes en totes les facetes del joc»

El tècnic grana creu que l'Atlético Levante «és un equip molt fort» que exigirà moltíssim durant el partit de diumenge

Toni Seligrat assegura que el primer equip millora setmanalment.

Toni Seligrat, Nàstic, entrenadorNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, ha valorat la setmana de treball de l'equip després de la derrota contra el Villarreal B. Tot i el mal resultat, el valencià assegura que l'equip «ha encaixat bé la derrota» i que jornada a jornada «seguim millorant». De cara al futur, el tècnic, de moment, només pensa en guanyar diumenge contra l'Atlético Levante a laCiutat Esportiva de Buñol, a les 17 hores.

Sobre el rival, el grana creu que és un equip que «de mig camp cap endavant té molta qualitat». «És un equip molt fort i ens exigirà moltíssim diumenge», afirma. Per aquest motiu, «haurem de fer molt bé les coses, tant defensivament com ofensivament», ha afegit.

Toni Seligrat ha explicat que cal evitar situacions com la de Bonilla, que es perdrà l'enfrontament de diumenge per acumulació de targetes. «Si volem ser un equip guanyador hem de controlar tot el que passa al futbol», ha assegurat.

Preguntat pels periodistes, l'entrenador del primer equip ha valorat que Thomas Amang es troba en una situació complicada pel fet que és un jugador que no coneix l'idioma ni la categoria. Tot i això, té clar que el davanter «ens ajudarà durant aquest any».

Pel que fa a la classificació, Seligrat no vol parlar dels deu punts i creu que l'equip només ha de pensar que estan en la jornada 17, que en queden 22 i que cal «guanyar per sumar 3 punts i, si no es pot, doncs 1». «Estic convençut que retallarem la diferència a la classificació», ha confesat.Finalment, el grana ha afegit que diumenge «intentarem ser els protagonistes en totes les facetes del joc».

tracking