Diari Més

L'Atlético Levante ha guanyat la meitat dels partits jugats a Buñol

El filial granota es troba dos punts per sota del Nàstic, ocupant la plaça de ‘play-off’ de descens a Tercera

Un dels instants del partit que van disputar els valencians contra La Nucía.

L'Atlético Levante ha guanyat la meitat dels partits jugats a BuñolAtlético Levante UD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic visita aquest cap de setmana la Ciutat Esportiva de Buñol per enfrontar-se a l’Atlético Levante, diumenge a les 17 h. El filial granota és dissetè a la classificació, ocupant la plaça de play-off de descens a Tercera i només dos punts per sota dels tarragonins. Amb tot, això no vol dir que sigui un rival assequible, ja que els valencians han guanyat la meitat dels partits que han disputat com a locals.

La falta de regularitat és el que està condemnant al filial granota que, tot i fer un bon fortí de Buñol, cada vegada que juga a domicili acaba perdent o empatant. De fet, dels 15 punts que ha sumat fins ara, només 2 els ha aconseguit lluny de casa. Així doncs, la visita dels grana a Buñol s’aventura complicada però també transcendental, ja que si els tarragonins no aconsegueixen la victòria o l’empat, seran superats pels valencians.

Fins ara, l’Atlético Levante ha disputat vuit partits a casa dels quals ha aconseguit quatre victòries, un empat i tres derrotes. Els tres punts els va guanyar contra l’Hércules (1-0), el Llagostera (1-0) –aquests dos de manera consecutiva en les jornades 3 i 5–, el Cornellà (3-1) en la jornada 9, i contra La Nucía (3-1), en la 13. L’únic empat va ser a la jornada 7 contra l’Andorra (1-1). Finalment, les tres derrotes han estat contra el Sabadell (1-2), el Castellón (0-2), i en el darrer matx disputat a casa contra l’Espanyol B (0-2), el passat 30 de novembre.

El pitxixi lesionat

Luis García Tevenet no podrà comptar per aquest enfrontament amb el màxim golejador del filial granota, Joan Monterde, que va caure lesionat en el partit contra La Nucía del passat 17 de novembre. Monterde va patir una lesió al cinquè metatarsià del peu esquerre i estarà lluny dels terrenys de joc fins al gener, ja que va sotmetre’s a una operació. Monterde ha marcat en la derrota contra el Sabadell i en les victòries contra el Llagostera, el Cornellà –per partida doble– i La Nucía, el darrer partit que ha disputat.

En el seu lloc, l’extrem dret, Tevenet està apostant per Ferni, qui acostumava a entrar en les segones parts del partit però en les dues darreres jornades ho està fent de titular. En la primera amb l’absència de Monterde, el tècnic granota va apostar per Cantero però sembla que Ferni li ha acabat prenent el lloc i també sortirà d’inici aquest diumenge.

La formació més utilitzada per Tevenet és la del 4-5-1, tot i que la mobilitat dels dos homes de banda fa que també pugui considerar-se un 4-3-3. El que està clar, és que, fins ara, Tevenet juga amb quatre defenses, tres migcampistes, dos homes de banda i un punta. Amb el pitxitxi i capità de l’equip lesionat, la tasca d’anotar gols recau en Javier Ontiveros, que suma quatre dianes. Aquest jove futbolista ha arribat enguany a les files llevantinistes, procedent del Recreativo Granada, el filial de l’equip andalús que aquesta campanya milita a Primera Divisió. Ontiveros ha disputat 15 partits, dels 16 que s’han jugat fins ara, i en 12 d’ells ha partit de titular. Els seus gols han arribat contra La Nucía –on va anotar un doblet–, l’Orihuela, per signar les taules en el marcador, i l’Ebro, en un duel on van acabar perdent 3-1. L’Atlético Levante arribarà al matx encadenant tres derrotes, contra Olot (3-0), Espanyol B (0-2) i Badalona (1-0). Així doncs, el filial tindrà ganes de guanyar per trencar aquesta dinàmica i, també, per sortir del play-off de descens en detriment del Nàstic.

tracking