Diari Més

La baixa de Bonilla obre les portes de la titularitat a Pol Valentín

Seligrat tampoc podrà comptar amb Petcoff i tot indica que Márquez repetirà en l’onze inicial

Valentín en una de les seves incursions a l'àrea rival durant el partit del passat diumenge contra el Villarreal B.

La baixa de Bonilla obre les portes de la titularitat a Pol ValentínOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat tindrà dues baixes sensibles per afrontar el transcendental partit d’aquest diumenge contra l’Atlético Levante. Aquestes són les de Bonilla i Petcoff els quals, presumiblement, seran reemplaçats per Pol Valentín i Javi Márquez.

En el cas del mig del camp, Petcoff havia estat una peça clau i inamovible però la seva baixa, per acumulació de targetes, ha arribat en el millor moment, ja que l’equip acaba de recuperar al seu capità, Javi Márquez, que el cap de setmana passat ja va ser titular i que ocupa la mateixa plaça que Petcoff. Així doncs, presumiblement, tot indica que Márquez repetirà com a titular, sempre que no hi hagi cap problema abans del partit. Amb tot, aquesta no és l’única opció que té Seligrat per ocupar aquesta zona del mig del camp, ja que també pot comptar amb Viti que, tot i que en l’anterior partit no va jugar, està aproximant-se al seu millor nivell. A la llista de Márquez i Viti, també s’hi afegeixen els jugadors del filial que estan entrenant amb el primer equip com ara Carreón i Montero.

Així doncs, tot i que és una baixa sensible perquè Petcoff ha estat un dels habituals a l’onze des de començaments de temporada, Seligrat té un ampli ventall de noms per cobrir-lo. A més, cal recordar que a principi de temporada el migcampista argentí no tenia gaire competència, ja que Márquez estava lesionat i Viti no entrava en moltes convocatòries per estar en baixa forma.

On pot tenir més problemes Seligrat és en el lateral esquerre on del primer equip només hi ha Javier Bonilla. Aquest va ser expulsat el passat diumenge en el partit contra el Villarreal B, i ja és la segona expulsió que pateix en aquestes 16 jornades que s’han disputat.

La primera va ser contra l’Andorra en la jornada tres i Bartolo va decidir cobrir la seva baixa amb Carlos Albarrán, lateral dret. Des de l’arribada de Seligrat a la banqueta tarragonina, el lateral dret ha passat a ser propietat d’Albarrán, que ha deixat sense lloc a Pol Valentín. Així doncs, ara l’expulsió de Bonilla pot obrir les portes de la titularitat a Pol Valentín que ja va ocupar el lateral esquerre en la segona part de l’enfrontament contra el Villarreal B, per cobrir el forat que havia deixat Bonilla.

La seva entrada va donar encara més poder ofensiu al Nàstic i, en defensa, també va treballar de manera correcta. Per tant, és molt probable que Seligrat opti per situar a Valentín de lateral, tot i que caldrà veure si ho fa a l’esquerra o a la dreta, recol·locant així a Albarrán.

De la mateixa manera que en el cas dels migcampistes, aquesta no és l’única opció que té Seligrat per al lateral esquerra, ja que hi ha dos noms més a tenir en compte, tot i que és difícil que esculli un d’ells. El primer és el de Ferran Giner, extrem esquerrà, que en algun partit ja ha ocupat aquesta posició, tot i que només en petits trams. L’altra és el de Cardona, lateral esquerra de la Pobla de Mafumet, qui fa temps que entrena amb el primer equip però, enguany, encara no ha disputat cap partit de lliga amb els grana.

Torna el pitxitxi

Però no tot són baixes per a l’enfrontament contra l’Atlético Levante. Seligrat recupera al màxim golejador grana, Pedro Martín, després de complir un partit de sanció per l’expulsió contra el Prat. Pedro està sent una altra de les peces clau de l’esquema de Seligrat, tot i que el bon partit de Lolo Plá el cap de setmana passat, farà que el seu retorn depengui del rendiment que ofereixin tots dos futbolistes al llarg d’aquesta setmana. Amb tot, sembla clar que Pedro tornarà a la punta d’atac acompanyant a Pereira.

tracking